Beauty | Sukin Skincare


Afgelopen week had ik een event in Zuko Amsterdam om kennis te maken met de verschillende lijnen van Sukin Skincare.

Sukin is 10 jaar geleden geïntroduceerd in Australië en is inmiddels uitgegroeid tot het grootste natuurlijke cosmeticamerk van Australië. De producten bestaan volledig uit ingrediënten die op natuurlijke wijze zijn verkregen, zijn cruelty free en geschikt voor veganisten. Natuurlijk en duurzaam Alle formules zijn 100% koolstofneutraal en biologisch afbreekbaar. Ze kunnen geen schade doen aan onze kostbare natuur wanneer ze in aanraking komen met grondwater. Daarnaast zijn de verpakkingen gemaakt van PET dus 100% recyclebaar en vrij van schadelijke BPA’s. Sukin maakt op alle vlakken het motto ‘Skincare that doesn’t cost de EarthTM’ waar.

Nu wil Sukin zich ook introduceren op de Nederlandse en Belgische markt. Deze vijf gezichtsverzorgingslijnen zullen verkrijgbaar zijn; Voor elke huidtype, Sensitive lijn, Rosehip lijn (droge tot zeer droge huid), Charcoal lijn (gecombineerde en vette huid) en Super Greens lijn (geïnspireerd op de wereld van superfood en biedt een ware detox voor de huid)

Last but nog least is er de Sukin Paw Paw multi-purpose rijke crème met gefermenteerde papaya en castorolie die gebarsten lippen en droge plekjes op de huid verzacht en heelt. De crème helpt tevens bij jeuk en roodheid van de huid als gevolg van irritatie en verbetert de textuur van de huid.

Ik werd erg enthousiast van deze producten. Ik ben nu zelf de Charcoal en Super Greens lijn aan het testen. Ben net een weekje bezig dus kan er helaas nog niet veel over vertellen, maar tot nu toe vind ik het erg fijn.

In deze post ook nog een outfit post. Dat was eigenlijk helemaal niet de bedoeling, maar toen ik de locatie zag wilde ik daar heel graag shooten. Gelukkig dacht Linda daar ook zo over dus we hebben nog even een shoot gedaan.

Uiteraard ben ik erg benieuwd wat jullie van de look vinden en natuurlijk over de Sukin producten. Heeft het jouw interesse gewekt? 

Shop the look

TruiComegetfashion*, BroekTopshop, Loafers – Gucci, Tas – Gucci, OorbellenMy iMenso*

Foto CreditsLinda

Volg:

1 Reactie

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge
Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /customers/e/2/8/wendyvansoest.com/httpd.www/wp-content/themes/pipdig-opulence/inc/functions/inc/functions/instagram.php on line 99

Looking for Something?