Event | Dyson Supersonic Christmas High Tea


Afgelopen maandag had ik een goed begin van de week. Ik was namelijk uitgenodigd door Friends of the Brands voor een Christmas high tea in het Grand Cafe Krasnapolsky in Amsterdam. Wij werden namelijk geïntroduceerd aan de Dyson Supersonic haardroger. Ik zelf kende hem nog niet, maar ik werd wel gelijk enthousiast na de presentatie.

Vroeger moest ik altijd mijn haar föhnen voordat ik de deur uit ging. Als ik dat niet deed had ik het idee dat mijn haar er echt verschrikkelijk uitzag. Echter doordat ik altijd de hoogste stand gebruikte (230) wist ik dat ik mijn haar flink aan het beschadigen was. Ik moest wel de hoogste stand gebruiken, want anders was ik een uur bezig met alleen al het drogen van mijn haar. Daar had ik in de ochtend absoluut geen tijd en zin in. Dankzij het twee maanden backpacken in Thailand en Bali heb ik geleerd om mijn haar niet meer te fohnen. Ik doe het eigenlijk alleen nog maar als ik er echt werk van wilt maken, als ik uitga of een belangrijk event heb.

Toch ben ik erg enthousiast geworden van de Dyson Supersonic, want ze beloven het haar snel te drogen zonder het te beschadigen. Kortom ze beloven zelfs het haar zachter te maken en het te laten glanzen. Klinkt ideaal toch? Maar hoe is dat eigenlijk mogelijk? In de Dyson Supersonic zit een gat in het midden. Dit hebben ze gedaan, want hierdoor wordt er lucht uit de omgeving gepakt en naar binnen gezogen via de achterkant, dit wordt verdriedubbeld en komt er dus 3 keer zo hard uit via de voorkant. Deze techniek zorgt voor een föhn die stiller is dan de gebruikelijke föhns. Ook zorgt het voor een hele gerichte air flow, waardoor je haren niet alle kanten op worden geblazen. Na het föhnen zullen je haren glad, glanzend en vrij van klitten zijn. Verder zit er een sensor in de Dyson Supersonic, die de temperatuur van je haren meet en ervoor zorgt dat ze niet te heet worden, waardoor extreme hittebeschadiging wordt voorkomen. De föhn beschermt dus als ware je haar. Daarbij is de motor van deze föhn een stuk krachtiger én kleiner, waardoor het apparaat lekker licht is en dus prettig vasthoudt. En omdat de motor zo krachtig is, zijn je haren binnen no-time droog.

Uiteraard heb ik het even getest tijdens het event en wat ik tot nu toe gezien heb ben ik erg tevreden over de Dyson Supersonic. Ik heb mijn oude föhn al weggegooid en ga nu volop aan de slag met de Dyson. Enige waar ik van schrok is de prijs. Hij kost namelijk €399,-. Het is een investering, maar uiteindelijk denk ik echt dat die het waard is. Vooral als je elke week je haar föhn en je  heb droog en beschadigd haar dan zal dit een goede investering zijn. Een föhn gaat jaren mee en bovendien heb je op de Dyson Supersonic nog 2 jaar garantie.

Ik ben heel benieuwd wat jullie van dit apparaat vinden, is het iets voor jou? Is dit iets waar je voor zal sparen? Hieronder heb ik nog een paar sfeer beelden toegevoegd, zodat je een impressie krijgt van het event, 
Bedankt Friends of the Brands & Dyson voor het leuke event. Ben erg blij met de föhn! Mocht je net als ik overtuigd zijn van de Dyson Supersonic dan kan je die hier bestellen voor €399,- per stuk. Ze hebben ook een mooie variant in  het fuschia/grijs en wit/zilver.

Photo credit – Jesaja Hizkia

 

Volg:

4 Reacties

    • 23 november 2017 / 02:20

      Hi babe,

      Het is door een professionele fotograaf gemaakt dus ik heb geen idee 🙂 #sorry

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge
Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /customers/e/2/8/wendyvansoest.com/httpd.www/wp-content/themes/pipdig-opulence/inc/functions/inc/functions/instagram.php on line 99

Looking for Something?