Event: FOTB – Giftsuite Summer Edition 2017


Afgelopen week was het weer zo ver, Friends of the brands organiseerde in samenwerking met Linda Meiden de Giftsuite Summer edition in het Sofitel Legend The Grand hotel in Amsterdam. Volgens mij hoef ik niet meer uit te leggen wat het event precies inhoudt, maar zal het toch nog even in het kort doen ;). De bedoeling van dit concept is dat merken hun nieuwste producten/diensten presenteren aan de media (BN’ers, bloggers en social influencers). In plaatst van online contact, hebben beide partijen de gelegenheid om te kijken of er een klik is en eventueel een samenwerkingsverband mogelijk is tussen beide partijen.

Friends of the Brands support ook altijd een goed doel. Dit keer was het KWF kanker bestrijding. Huidkanker is de meest voorkomende kankersoort. Jaarlijks krijgen ongeveer 55.000 mensen huidkanker. Het is belangrijk om hierbij stil te staan en goed voor je huid te zorgen om dit te voorkomen. Vind hier meer informatie over dit onderwerp.

Hieronder een impressie van de ochtend en welke merken er allemaal aanwezig waren. Australian Gold
Mijn favoriete zonnebrand merk. Toen ik een vriendin ging bezoeken op Curacao 7 jaar geleden heeft zij mij kennis laten maken met dit merk. Ik was toen helemaal verkocht. Waarom? Omdat je mega snel bruin wordt en je bent ook nog eens goed beschermd. Er zit namelijk een zelfbruiner in de zonnebrand. Je krijgt er geen vlekken door dus het is echt mega fijn. Je zon tenslotte om bruin te worden en hiermee versterk je dat alleen maar. Helaas was het toen nog niet in Nederland te koop dus elke keer als ik op vakantie was nam ik een paar flessen mee. Gelukkig hoef ik dit niet meer te doen want het is gewoon te verkrijgen bij Etos, haha. Ze hebben nu ook een kleinere verpakking, zodat je het makkelijk mee kan nemen in je handtas. Op deze manier ben je altijd goed beschermt tegen de zon en voorkom je huidkanker. Atelier des Femmes
Toen ik deze tafel zag met alle bandeau’s in allerlei kleuren en printjes werd ik helemaal enthousiast. Echt zo leuk! Iedereen die langs was geweest bij deze stand deed hem gelijk in, zoals je kan zien op de foto’s. Neem zeker een kijkje op de website, maar wees gewaarschuwd want je wilt ze allemaal.W7 Cosmetica
Ik moet bekennen W7 Cosmetica kende ik nog niet, maar ze hebben super mooie producten. Heb wat producten meegekregen van de nieuwe Very Vegan lijn. Ga het snel uitproberen, want ben erg benieuwd. VIA VAI Schoenen
Nederlands design met Italiaanse allure daar staat VIA VAI Schoenen voor. Voor ieder moment van de dag heeft VIA VAI een schoen waarmee je een statement maakt. En dat klopt helemaal. Wat een leuke collectie hebben ze. Ik werd vooral enthousiast van de laarzen (die je op de foto ziet) en de witte sneakers met platvorm zolen. BEACHLIFE
De naam zegt het al, badmode. Maar dit keer hebben ze ook een sport collectie ‘B Active’ ontworpen en wat is die leuk. Heerlijke kleurtjes en printjes waardoor je gelijk zin heb om te gaan sporten. Al is het alleen maar om je nieuwe sport outfit te kunnen showen.Glitterlips
Dit is echt zo leuk! Vooral als je een feestje heb of een festival. Op zulke momenten mogen je lippen best een glittertje hebben ;). Sarah Bakker beauty & skincare expert
Helaas heb ik niet de tijd gehad om met Sarah een praatje te maken. Ze was op dat moment erg druk bezig. Gelukkig zat er in de goodiebag een bon voor een massage dus hier ga ik zeker gebruik van maken. Pineut Likeuren
Pineut Likeuren heb je in verschillende smaken. De bedoeling is dat je zelf de alcohol toevoegt die je dagelijks moet schudden. Dan heb je binnen no-time jouw eigen likeur! Ook super leuk om dit als kado te geven aan iemand. Jasmine Laser Clinic
Dit staat al zo lang op mijn verlanglijstje om te doen. Permanente ontharing hoe ideaal is dat. Nooit meer scheren en geen last meer van rode bultjes. Sign me up! Helaas was dit de laatste kamer die ik bezocht waardoor ze al aan het opruimen waren, maar gelukkig zat er in de goodiebag  6 behandelingen voor je oksels. Hier ga ik zeker snel gebruik van maken. Uiteraard hou ik jullie dan op de hoogte. Avanca 
Avanca products hebben al meerdere keren bij Friends of the Brands gestaan maar elke keer komen ze weer met super handige gadgets. Dit keer heb ik gekozen voor de powerbank en wat was dit een goede keuze. Mijn telefoon is mega snel leeg vooral als ik een volle dag heb met meetings en events. Maar dankzij de powerbank van Avanca heb ik dit probleem niet meer. Ik kan zeker 2 a 3 keer mijn telefoon ermee opladen, hallelujah.

Balmain Paris
Balmain Paris was ook aanwezig. Hier kreeg je haar extensions die je gelijk kon laten inzetten. Helaas was het hier ook mega druk waarbij ik dit niet heb kunnen doen. Wel heb ik mooie extensions meegekregen die ik zeker ga uitproberen. Heb het niet nodig, maar het maakt het net wel iets mooier dus voor speciale gelegenheden is het zeker welkom.

Rosefield watches 
Super mooie horloges heeft Rosefield watches. We mochten allemaal een horloge uitkiezen en ik heb gekozen voor de rose gold van de Upper East side collectie. Toevallig heb ik ook een foto op Instagram gepost die je HIER kan zien. Rosefield is een eerbetoon aan de energie, de vrijheid en het liberale denken van Amsterdam en New York. Bedankt Friends of the Brands voor de geweldige ochtend. Ik heb weer veel leuke merken en mensen leren kennen.

Volg:

1 Reactie

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge
Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /customers/e/2/8/wendyvansoest.com/httpd.www/wp-content/themes/pipdig-opulence/inc/functions/inc/functions/instagram.php on line 99

Looking for Something?