Event | Pamela Reif x Hunkemöller


Afgelopen dinsdag was ik samen met Miranda uitgenodigd door Hunkemöller om het Pamela RF event bij te wonen in Munich. Hoe leuk is dat? Dinsdag avond vloog ik samen met Miranda en Phoebe (creative content coördinator van Hunkemöller) richting Munich. Rond half 10 waren wij aangekomen bij onze hotel. Wij verbleven in MotelOne. Leuk hotel wat midden in het centrum van Munich ligt. Nadat wij opgefrist waren hebben wij nog een drankje gedaan bij de hotelbar. Later kwamen de andere Hunkemöller brandambassadeurs erbij. Laura vloog vanuit Spanje en Nora en Mona (collega Phoebe) vanuit Frankfurt. Super leuk om deze meiden te ontmoeten.

De volgende dag moesten wij vroeg op, want we hadden een druk schema. Uiteraard alleen maar met leuke dingen :). Om 10:00 uur begon het Pamela RF event voor de Duitse pers. Pamela Reif is een van de grootste bloggers in Duitsland en inspireert en motiveert mensen over de hele wereld via haar instagram  en haar eigen app. Ze deelt van alles over fashion, beauty, travel en fitness. En nu heeft Pamela Reif in samenwerking met Hunkemöller haar eerste lingerie collectie ontworpen. Bij deze kan ik je zeggen dat het een prachtige collectie is. De collectie bestaan voornamelijk uit velvet, satijn en kant. Je kan kiezen uit zachtroze, verleidelijk bordeaux, blauw of trendy grijs. Ik vind echt alles prachtig, maar mijn favoriet is de blauwfluwelen body en BH setje. Mocht je nieuwsgierig zijn neem anders een kijkje naar de Pamela RF collectie.

Na het event kregen wij de gelegenheid om Pamela wat vragen te stellen en om foto’s te maken. Daarna gingen wij fietsen naar het prachtige restaurant Rocca Riviera. Heerlijk eten en vooral Instagram worty. Na het eten gingen wij ook helemaal los. Daarna zijn we naar het Kustermannpark gereden en hebben we een ijsje gehaald bij I love Leo. Uiteraard met genoeg foto momenten tussen door. Daarna was het helaas weer tijd om naar het vliegveld te gaan.

Bij deze wil ik Hunkemöller bedanken voor dit geweldige avontuur. Phoebe en Mona jullie zijn de beste! Uiteraard wil ik ook de lieve meiden Miranda, Laura, Nora en Kristina bedanken, dankzij jullie was het een top dag.

Hieronder een leuk overzicht van onze trip en uiteraard de collectie van Pamela RF. Uiteraard ben ik erg benieuwd wat jullie van de collectie vinden en wat jullie favoriet is. 

Volg:

10 Reacties

  1. 18 augustus 2017 / 00:38

    Wat een leuke foto’s zijn het geworden zeg!

  2. 18 augustus 2017 / 09:29

    Wat gaaf zeg! Wat een tof belevenis en wat een leuke foto’s.

  3. 18 augustus 2017 / 15:53

    Leuk dat je dat soort dingen mag ondernemen en het lijkt door de foto’s alsof je echt een fantastische tijd hebt gehad. Ben benieuwd naar de collectie.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge
Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /customers/e/2/8/wendyvansoest.com/httpd.www/wp-content/themes/pipdig-opulence/inc/functions/inc/functions/instagram.php on line 99

Looking for Something?