Fashion | Colour it up with DWRS Label


Zondag, dat is een dag voor mij waarop ik mijn rust pak. Die dag doe ik letterlijk niks! Op schoonmaken na, haha. Hoewel ik een hekel heb aan schoonmaken vind ik het ook altijd rustig gevend. Keihard de muziek aan waarop ik heel vals meezing. Ik heb soms medelijden met de buren ;). Wanneer mijn huis dan schoon is geeft dat een goed en rustgevend gevoel. Een ander ding wat ik heerlijk vind op de zondag is een wandeling maken door de stad. Overigs alleen in de zomer. In de winter is het vaak lui op de bank met Netflix.  Gedachten op 0 en dan een uurtje lopen, heerlijk is dat. Drankjes doen ergens en uiteraard foto’s maken :).

Deze foto’s zijn het resultaat van mijn zondagse wandeling gisteren. Hoe leuk zijn mijn nieuwe sneaks van DWRS Label? De zool vind ik echt geweldig. Heerlijk kleurrijk! Vooral in de zomer hou ik ervan om kleurrijke kleding en schoenen te dragen. Wat jij? Ben je meer iemand die van neutrale kleuren houdt of hou je ook wel van mix and match met allerlei kleuren? 

Shop the look

BlazerGetyours*, Top – America Today*, Jeans – Wrangler*, Bag – Prada, SneakersDWRS Label*

Volg:
Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /customers/e/2/8/wendyvansoest.com/httpd.www/wp-content/themes/pipdig-opulence/inc/functions/inc/functions/instagram.php on line 99

Looking for Something?