Fashion | Look like a Parisian


Als ik op vakantie ga of weekendjes weg dan wil ik altijd mijn mooiste kleding meenemen. Ik loop ook altijd te stressen als ik ga vliegen, want ik ben altijd als de dood dat mijn koffer kwijt raak. Waarom, omdat ik dus altijd mijn mooiste spullen meeneem, haha. Misschien ben ik in dit geval wel een aparte, want veel mensen kiezen toch meestal voor makkelijk en comfort. Hiermee wil ik niet zeggen dat je er dan niet leuk uit kan zien, maar ik sla altijd een beetje door. Ik neem het liefst mijn hele kleding kast mee, want elke dag moet ik iets anders aan en het liefst bij elke outfit nieuwe paar schoenen, sieraden, hoedjes etc. Dit had ik trouwens ook al voordat ik een blogger werd. Nu kan ik zeggen het is mijn werk en ik moet foto’s maken, maar ook als ik geen blogger was dan zou ik precies het zelfde doen. Anyway geen idee eigenlijk waarom ik dit schrijf, maar moet denk ik mijn hart luchten aangezien ik op het punt sta om naar Schiphol te gaan en ik weer eens te veel tassen heb. Kortom ik leer het nooit! Herkennen jullie dit probleem? Of ben ik echt een uitzondering 🙂

Maar ik wilde jullie eigenlijk mijn twee nieuwe looks laten zien in samenwerking met My Jewellery. Voordat ik naar Parijs ging mocht ik een paar leuke items uitkiezen voor mijn trip. Ik vind My Jewellery echt een leuke shop, want ik slaag daar altijd. Ze hebben zulke leuke dingen. Omdat ik naar Parijs ging heb ik ervoor gekozen om de franse stijl terug te laten komen. Een echte Parisian!

Mijn eerste look is een leopard broek, met creme kleurige trui met MERCI erop. Om de look af te maken een mooie franse baret en mijn DR Martens. Ik vind dit echt een leuke look en ben vooral helemaal weg van de broek. Deze is ook van suede dus zit ook mega lekker.

Mijn tweede look is wat chiquer. Een roze rok, zwarte trui en de zelfde franse baret als bij de eerste look. Ik heb het afgestyled met overknee boots.

Ik ben erg benieuwd wat jullie van mijn looks vinden. Daarnaast heb ik ook wat leuks voor jullie :). Met code WENDY20 krijgen jullie korting online bij My Jewellery. Waar wacht je nog op? Ga shoppen 😛Shop the look

Broektrui baret 

Shop the look

RokTruiBaret

Volg:

1 Reactie

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge
Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /customers/e/2/8/wendyvansoest.com/httpd.www/wp-content/themes/pipdig-opulence/inc/functions/inc/functions/instagram.php on line 99

Looking for Something?