FASHION | Nike Air Max 270

Bijna iedereen heeft wel een paar sneakers in zijn of haar kast staan. Sneakers zijn nu eenmaal dé go-to-schoenen van dit moment voor zowel mannen als vrouwen. Ze zijn gemakkelijk te combineren en ook nog eens ontzetten comfortabel.  Ik heb mijn ogen laten vallen op de Nike 270 React sneaker. Hieronder zou ik jullie vertellen waarom.

Nike Air Max 270 React
De Nike Air Max 270 React is geïnspireerd op de Bauhaus-stroming en combineert functionaliteit met kunst, zodat je profiteert van het beste van twee werelden. Deze sneaker heeft blokken met contrasterende kleuren en de zachte demping van de Air Max 270 en de React voor dagelijks comfort.

Kleuren
De Nike Air Max 270 React bestaat uit veel verschillende kleuren. Doordat het op kunststromingen uit de vorige eeuw is geïnspireerd  vind ik deze sneaker net wat specialer. Het is een statement sneaker met de perfecte mix van moderne mode met comfort. Als je mij al een tijdje volgt weet je dat ik van kleur hou dus dit design past perfect bij mijn stijl. Hieronder een kleine selectie die ik geweldig vind.

Pluspunten (nog wat leuke weetjes over de Nike Air Max React)

  • Nike React technologie is een licht, duurzaam foam voor een soepele, responsieve loopervaring.
  • Max Air unit zorgt voor responsieve demping.
  • Lichte, gelaagde, niet-gestikte materialen zorgen voor een moderne look.
  • Zachte, minimalistische kraag omlijnt de hak voor een comfortabele pasvorm.

Zoals je ziet ben ik er nog niet uit welke ik ga kopen, want ik vind ze alle drie leuk.  Op sportshowroom.nl vind je de andere kleur designs. Voor welke zou jij gaan? Ik hoor dat graag in een comment hier beneden 🙂

Volg:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge
Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /customers/e/2/8/wendyvansoest.com/httpd.www/wp-content/themes/pipdig-opulence/inc/functions/inc/functions/instagram.php on line 99

Looking for Something?