Giveaway | Remington Curl Revolution

win - remington curl revolution - wendy van soest
Whoop, whoop! Time for a new giveaway! Last Thursday I went to a beauty event from Remington where IIham Mestour gaves us a presentation about the hairstyling trends this season. She and Remington introduce  the new Curl Revolution Iron. After a demonstration and some tip & tricks how to get gorgeous curly hair it was time to us it by ourself. How I experience it and for the full report click HERE!.

At the end of the event Remington had a big surprise for us. We all got a Remington Curl Revolution Iron. The best part is that I got not one but two Curl Revolution Irons so I can giveaway one iron to one lucky girl!

Here’s what you have to do:

1. Follow me on Bloglovin and Facebook
2. Like the Facebookpage of Remington
3. Leave a comment with your email adress

Thats’s all! I will announce the winner on Monday 20 April, so you have two weeks to enter!

Extra entry!

4. Follow me on Instagram
5. Follow me on Twitter and tweet:
@wendyvsoest I would love to win this giveaway from @RemingtonUK
http://www.wendyvansoest.com/giveaway-remington-curl-revolution/Schermafbeelding 2015-04-01 om 05.54.17

Goodluck and I wish you all a nice day!!
PS: Don’t forget to enter my other giveaway with KYBOE! 

IMG_5939

Volg:

56 Reacties

 1. 1 april 2015 / 07:42

  Wauw, er staat nog steeds een krultang op mijn wishlist.. Ik heb er nog geen een! Ik heb alle stappen gedaan, Ik volg je ook op instagram en heb de tweet geplaatst.
  Liefs
  Tineke onlangs geplaatst…Mijn favoriete merkenMy Profile

 2. 1 april 2015 / 09:10

  Ik doe een poging, want dit lijkt me echt zo’n fijne krultang! Ik was meteen enthousiast toen ik verschillende blog posts zag verschijnen bij meiden die aanwezig waren bij het event!

  Ik volgde je al op Bloglovin’, en ik ben nu nu ook op alle andere genoemde platformen gaan volgen. 🙂 Ik heb ook Revlon geliked, net zoals jouw Bloglovin entry. De tweet is ook de deur uit!

  xx
  Denise Joanne onlangs geplaatst…Review: MAC Whirl liplinerMy Profile

 3. 1 april 2015 / 10:01

  ik wil graag een poging wagen, ik heb namelijk nog geen krultang maar vind krullen bij mezelf heel erg leuk staan. Iedereen veel succes & leuke win actie / heb alle stappen gedaan!
  alexa onlangs geplaatst…Inglot lakjesMy Profile

 4. 1 april 2015 / 13:22

  Aaah ik waag mijn kans! Deze krultang staat al superlang op mijn verlanglijstje 🙂 Ik volgde je al via Bloglovin’ en Instagram, nu ook op Facebook en ik heb ook Remington op facebook gevolgd! En nu fingers crossed 😉

  x Evi
  Evi onlangs geplaatst…Trend alert: Ssssssnake printMy Profile

 5. 1 april 2015 / 13:23

  Zelf ben ik zo onwijs benieuwd naar de Remington Curl Revolution na het zien van alle prachtige kapsels van enthusiast dames die ook naar het event geweest zijn. Super tof dat je er een aan je volgers weg mag geven, ik wil heel graag een gokje wagen. Volgen op Bloglovin’ deed ik je al, nu ook op Instagram & Twitter, uiteraard heb ik alles gedaan wat moet.

  Good luck ladies!
  Linda onlangs geplaatst…Her Fashion Box | Lattice Love met o.a. Jar Body ScrubsMy Profile

 6. 1 april 2015 / 13:28

  Ah dit is zo freaking tof! Ik zou hem zo graag willen winnen. Heb ik eindelijk eens prachtige messy krullen. Ik volg je overal ( ook de extra dingen) en heb de pagina van Remington een like gegeven 🙂

  Nu maar duimen!
  Kim onlangs geplaatst…Shoplog: Vintage per kg & PapenburgMy Profile

 7. 1 april 2015 / 13:37

  Oh, wat een leuke winactie. Ik wil al zo lang een krultang, maar heb er nog steeds geen een weten te vinden. Ik volgde je al via Facebook, Bloglovin, Twitter en Instagram. Verder heb ik de Facebookpagina van Remington geliked en heb ik de tweet geplaatst.

  Liefs

 8. Loris Ayoub
  1 april 2015 / 15:22

  I would love this,thanks for the opportunity.
  I follow on bloglovin LORIS AYOUB
  I follow and liked the facebook pages LORIS AYOUB
  my email lorisayoub@gmail.com
  EXTRA ENTRY
  follow instagram @lorisayoub

 9. Anita H.
  1 april 2015 / 17:03

  Geweldig, ik wil ook krullen!

 10. Vera | High On Those Heels
  1 april 2015 / 17:55

  Aaah super toffe giveaway wen, ik doe zeker mee :)! Ik volgde je al op Facebook, Bloglovin en Instagram email: veravanwijnen@gmail, fingers crossed!! xx Vera
  http://www.highonthoseheels.com

 11. Floor
  2 april 2015 / 10:19

  Jaaaaaa die wil ik zo graag!!! 😀

 12. Rust
  2 april 2015 / 19:07

  Love this new design!

  rusthawk at gmail dot come

 13. Rust
  2 april 2015 / 19:09

  I follow you on instagram @rusthawk1. Thanks!

 14. 2 april 2015 / 20:10

  wauw ik vind de kleur zo ontzettend cute en tof ik doe zeker mee! erg prachtig om zo’n item te gebruiken hier word je gewoon blij van als je dit in je handen hebt! ik doe heel graag mee Wendy! liefs en ik volg je op alles al liefs
  Rachel onlangs geplaatst…VIDEO | FAVORIETE ITEMS / VRESELIJKE PRODUCTENMy Profile

 15. Stephanie
  2 april 2015 / 21:33

  Natuurlijk doe ik weer mee Wen!! Je haar zag er echt top uit! Xx

 16. 2 april 2015 / 23:29

  Heeyyaaa, Wow wat leuk zeg ik zou dol graag willen winnen. Onlangs is namelijk mijn eigen krultang die ik nu al 4 jaar heb en van mijn moeder heb gekregen overleden. Snik snik. Ik ben echt gek op krullen en zit nu dus eigenlijk elke avond met vlechtjes in mijn haren. Helaas pluist mijn haar daardoor wel weer heel erg, en dat vinden vooral mijn vrienden erg grappig. Ik krijg vaak de opmerking, kroeskop en schaapje naar mijn hoofd.

  Ik vind die krultang die je weg geeft echt super mooi en daarom doe ik ook zeker mee aan deze winactie, ook al weet ik bijna zeker dat de kans minimaal is dat ik zal winnen. Want tja wie wil het nou niet. Maar ik gun het iedereen ook van harte. Wie wil er nou niet over straat met een mooie bos krullen?!

  Ik zou het ook gaaf vinden als ik win omdat ik binnenkort een bruiloft heb van mijn oom. Mijn oom trouwt namelijk. Hij is één van de weinigen familie leden die ik hier in Nederland heb. Daarom om het extra speciaal te maken wil ik er ook extra mooi er uit zijn.

  Wat ik veder nog even kwijt wil is dat ik je blog onwijs leuk vind! Mooie artikelen en foto’s. Ik lees je artikelen echt vol plezier en wordt er zeker door geïnspireerd. Ga zo door! Want jij komt er wel.

  Ik heb trouwens alle stappen uitgevoerd, inclusief de extra stappen. Mijn facebook en zowel instagram naam is Sanne Boekholt (sanneboekholt) en op twitter is mijn naam sannerfl.

  Dikke kus Sanne

 17. 3 april 2015 / 13:18

  Wat een geweldige give away! Ik kan nog wel een nieuwe krultang gebruiken, helemaal zo’n roze pareltje haha. Ik heb alle stappen ondernomen behalve via Twitter 🙂 Fingers crossed!
  Nina Simplynspecial onlangs geplaatst…20 facts about meMy Profile

 18. 3 april 2015 / 13:28

  Na je reactie op mijn blog MOEST ik natuurlijk ook even op die van jou kijken! Wat een gave blog heb je en natuurlijk doe ik mee aan je winactie! Hele gave krultang die ik heel graag zou willen winnen als kadootje voor mijn verjaardag op 15 april zodat ik dan geheel in stijl en haren in de krul op mijn feest kan verschijnen! Ik heb alle stappen gedaan en hoop dat ik win!

  Natuurlijk zal ik wat vaker een kijkje komen nemen op jouw website!
  Liefs x

 19. 3 april 2015 / 14:19

  Ik doe mee! Heb ook alle extra stappen gedaan. Fingers crossed.

 20. 3 april 2015 / 15:57

  Wat een gave winactie! Ik doe graag mee. Ik volg je nu op Bloglovin en Facebook. Ik volgde Remington al op Facebook (Lotje Janssens). Ik volgde je al op Twitter en heb getweet! (Bolleke08). Ook volg ik je nu op Instagram (beautybylj) xxxx
  Lotje onlangs geplaatst…Ask me anything!My Profile

 21. 3 april 2015 / 16:21

  Great, because I will like this because I have some great party’s and also wen I go to festivals I want to make hair full with pretty curls to style my hair the I like 😉
  I already follow you on fb: Ilovefashionandmakingpictures Ilfamp

  Also already on twitter: @chucky1012

  The same already instagram: chucky1012

  Ofcourse already on bl: chucky1012

  Em: dots_223@hotmail.com

  Xoxo

 22. 3 april 2015 / 18:55

  Wat een gave blog heb je, wauw! Ik doe zeker mee, want ik zag ‘m al veel verschijnen en het lijkt me een super handig ding. De krultang wat ik nu heb maakt echt van die ‘echte’ krullen, terwijl deze een veel natuurlijker effect geeft. Ik heb alle stappen ondernomen en ook nog getweet (@EstherNewsFlits). Mijn emaildres is: esthernewsflits@hotmail.com. Laten we duimen 🙂
  Esther onlangs geplaatst…Paas-recept – WorteltjestaartMy Profile

 23. 3 april 2015 / 20:57

  waahoo! bedankt voor je leuke berichtje onder mijn blogpost.
  Wat doen er veel mensen mee zeg, kleine kans dat ik win maaarrr… nooit geschoten is altijd mis.

  Ik doe mee en ik heb alle stappen gevolgd en ook de extra stappen. Ik heb nog geen goede krultang en deze kan ik wel gebruiken.

  Ik wens iedereen veel succes en jou ook met het uitzoeken van de winnaar! 🙂

  Liefs, Esmée
  Esmée onlangs geplaatst…Make-Up Of The Day || Zaterdag 28 maartMy Profile

 24. 3 april 2015 / 22:53

  Check check en nog eens check! Ik heb alles gedaan om kans te maken op die geweldige krultang! Who run the world? GIRLS WITH BEAUTIFUL CURLS!
  nschmidt@live.nl

 25. 6 april 2015 / 12:15

  Super leuk dat je zelf contact met me opnam om mee te doen want het zou jammer geweest zijn moest ik deze winactie misgelopen zijn! Ik hou ervan om mijn haar te krullen maar mijn haar heeft een mega lengte dus eentje die het werk voor mij doet zou perfect zijn! + Nu heb ik direct een nieuwe blog ontdekt die ik zeker elke dag ga lezen! xoxo Kelsey
  Kelsey Roskam onlangs geplaatst…Unboxing Deauty Box maart 2015My Profile

 26. Ianthe
  6 april 2015 / 12:47

  Wauwie, wat een prachtige giveaway! Ik ben dol op mijn Remington Pearl wand, maar omdat die vaak toch iets te hevige krullen maakt ben ik van plan een nieuwe krultang met een iets grotere diameter aan te schaffen. Ik waag dus eerst maar even een kansje voor dit pareltje 😉
  Ik volg je trouwens overal behalve op Twitter, dat heb ik namelijk niet.
  Liefs!

 27. Wendy
  6 april 2015 / 20:26

  Leuke winactie! Wil hem heel graag winnen 🙂 xoxox

 28. Birgit
  10 april 2015 / 16:35

  Hoi, wat een leuke winactie zeg!! Hier doe ik zeker en vast graag aan mee. Dit ziet er mij echt een fijn product uit, vooral doordat het makkelijk in gebruik lijkt, doordat je je haar zo door de gleuf kan halen 🙂 als eerste indruk lijkt me dit makkelijk dan vele andere krultangen 🙂

  En het resultaat mag er ook wezen!

  Ik volg je overal + ook de extra dingen, behalve instagram, want dit heb ik niet 🙂

  en ik heb je tweet gedeeld:
  https://twitter.com/TalkToBirgit/status/586534745112195072

  Liefs!

 29. 11 april 2015 / 13:05

  EN:
  I have followed all the steps! I would like to join the competition. I recently saw a video on how to create curls with the curling iron. They were very beautiful.

  Greetings,
  Gerisa (gerisa_2000@live.nl)

  NL:
  Ik heb alle stappen uitgevoerd! Ik zou graag willen meedoen met de winactie. Ik zag laatst een video hoe je met deze krultang krullen kunt maken. Ze waren heel erg mooi.

  Groetjes,
  Gerisa (gerisa_2000@live.nl)

 30. 19 april 2015 / 19:03

  Wauw wat gaaf! lijkt me echt een enorm fijn apparaatje. Ik heb alles gedaan, ook de extra dingen, de twitter, bloglovin en instagram zijn gevolgd/bericht met onze website pagina @hetmodecafe en de facebook likes met mijn persoonlijke facebook-pagina. Lijkt me zo leuk om een keer iets te winnen!

 31. Tessa
  20 april 2015 / 14:05

  Wauw ik ben hier zo benieuwd naar en ik doe nog graag mee met deze winactie! Ook ben ik gek op roze en ik vind het altijd zo leuk om nieuwe dingen uit te proberen! Ik heb alle stappen gevolgd en ook volg ik je op Instagram. Fingers crossed XOXO Tessa

 32. Jamie
  20 april 2015 / 21:23

  Wat een leuke winactie! Alle stappen gedaan (ofja ik volgde je al die tijd al op die kanalen) behalve twitter.

  Liefs x

 33. 20 april 2015 / 22:44

  Hi Wendy!
  Wat een prachtige krultang! ik doe graag mee met de give-away en heb alle stappen gedaan, ik volg je al op instagram 🙂
  X Laurence (@laurencemagaly)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge
Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /customers/e/2/8/wendyvansoest.com/httpd.www/wp-content/themes/pipdig-opulence/inc/functions/inc/functions/instagram.php on line 99

Looking for Something?