Inspiration | Alexander Wang x H&M x Bloggers

Alexander Wang x Bloggers
Morning! With the release from Alexander Wang x H&M at 6 November we already see a lot of bloggers with the collection on the web. Thursday I finally got my packet from the H&M and I’m so happy with my items. Today I gonna shoot them with Kevin and Esther. Well we hope because it will be raining all day, so fingers crossed. But for now on this raining day an inspiration about it.

And did you have also something from the collection? Yes? Show it to me!
IMG_5939

Volg:

19 Reacties

 1. 16 november 2014 / 14:46

  Ik ben benieuwd naar de foto’s van de looks die jullie gaan shooten vandaag 🙂

 2. 16 november 2014 / 17:02

  Ik vind dat jurkje rechts onderin zo leuk, maar heb hem laten hangen. Ben bang dat ik het niet erg veel draag en dan vind ik 130 euro net iets te veel. Ik vind de collectie verder super!
  Idwerd onlangs geplaatst…Favorites || Autumn 2014My Profile

 3. 16 november 2014 / 19:33

  Ik heb zelf niets van de collectie gekocht, maar die lange WANG sweater vind ik wel heel tof om eerlijk te zijn.. Ik hoop dat jullie nog een beetje hebben kunnen shooten, ondanks het slechte weer!

  liefs!
  Saskia | Former Parades onlangs geplaatst…Sweater WeatherMy Profile

 4. 17 november 2014 / 09:30

  Super gave inspiratie! Ik vind de items zo tof. Helaas heb ik zelf niets weten te bemachtigen, maar aan de andere kant is de collectie ook niet helemaal mijn ding. Wel vind ik het dus heel gaaf staan bij anderen!
  Cherel onlangs geplaatst…25 food vragen tagMy Profile

 5. 17 november 2014 / 21:34

  Hey, Thank you so much for the picture 🙂 I hope you received all the pieces you wanted from the Alexander Wang x H&M!
  See you soon xoxo

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge