Lifestyle | Apple iPhone 11 Pro

Ongeveer 2 weken geleden werd door Apple de nieuwe iPhone 11 en 11 Pro gelanceerd. Ik als Apple fan was hier natuurlijk erg benieuwd naar. De iPhone 11 Pro komt dit keer met nóg een betere camera-functie. Dit toestel heeft namelijk maar liefs drie(!) camera’s. Hallo perfect Instagram feed! Ik moet zeggen dat ik niet kan wachten om hem te halen. Toch mag ik hem van mijzelf pas halen in 2020. De redenen waarom is omdat ik nog geen jaar geleden de iPhone XS heb gekocht. Of ik mij aan deze afspraak ga houden weet ik nog niet, maar hier onder alles op een rijtje van de iPhone 11 Pro en waarom jij deze moet gaan aanschaffen.

iPhone 11 Pro
De iPhone 11 pro komt uit in vier verschillende kleuren (zwart, zilver, dondergroen en goud). Ik neig naar de kleur goud. Wel vind ik het jammer dat de rose gold er niet meer is. Dat is het enige minpuntje die ik kan vinden. Echter heeft de iPhone 11 Pro een paar hele fijne nieuwe functies gekregen. De nadruk legt Apple vooral op de verbeterde foto- en videofuncties. De iPhone iXR had een lens en de nieuwe heeft een dubbele camera, hierdoor kun je wijdere foto’s maken. Daarnaast is het ook mogelijk om ’s avonds met betere belichting foto’s te maken, dus nooit meer stress als je een Instagrammable plek ziet waar het donker is. Wat ook heel fijn is dat de iPhone 11 pro niet veel groter is dan het oude model, dus je heb geen boodschappentas nodig om deze nieuwe musthave te vervoeren :). En wat ik ook een hele groter plus vind is dat de batterijduur met 4 uur langer meegaat. De iPhone 11 Pro is daarom iets dikke dan zijn voorganger, maar hierdoor gaat de batterij wel langer mee. Dat is voor mij wel heel veel waard.

Kijk anders naar het filmpje die Anna Nooshin heeft gemaakt over de iPhone 11 tijdens het Apple event

In het kort
* 5, 8 inch display (super Retina XDR
* Nieuwe A13 processor
* 64, 256 of 512 GB opslagcapaciteit
* Draadloos opladen
* 3 cameras op de achterkant
* 12MP wide- 12MP ultra wide- en 12 MP telephoto lens
* Frontcamera van 12 megapixels
*Design van glas en roestvrij staal
* Achterkant is mat door behuizing van ‘frosted glass’
* Verkijgbaar in spacegrijs (zwart), zilver, middernachtgroen (dondergroen) en goud.


Prijs: 
De iPhone 11 Pro is vanaf €1159 te verkrijgen. Als je beschikt over een oudere iPhone is het mogelijk om deze in te leveren, zodat je korting krijgt op je nieuwe toestel. Deze prijs kan oplopen tot €490 (afhankelijk welk model je heb). Natuurlijk kan je ook een abonnement nemen. Check op de T-Mobile website naar de prijzen.

Vanaf 20 september is de iPhone 11 Pro verkrijgbaar. Ik zelf moet nog een paar maandjes wachten, maar dan kan ik ook zeggen dat ik een gelukkige eigenaar ben van de nieuwe iPhone 11 Pro. En nu ben ik ook nieuwsgierig, ga jij de nieuwe iPhone halen? PS: Lees hier een artikel of iets wat je eigenlijk niet mag missen bij je telefoon 😛

Volg:

2 Reacties

  1. 13 november 2019 / 05:35

    In conclusion, iPhone 11 is not a hug step up from the previous iPhone X and the XR. If you have a fully functioning iPhone X, there is absolutely no need to buy the new iPhone 11.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge
Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /customers/e/2/8/wendyvansoest.com/httpd.www/wp-content/themes/pipdig-opulence/inc/functions/inc/functions/instagram.php on line 99

Looking for Something?