Lifestyle | Diner bij Ferilli’s Caffe met S.Pellegrino


Zoals jullie weten hou ik van lekker eten. Toen S.Pellegrino mij uitnodigde voor een diner bij één van hun mooiste horeca locaties kon ik uiteraard geen nee zeggen. Ik maakte zelfs een vreugde dansje 🙂

Ik heb gekozen voor het restaurant Ferilli’s Caffè in Amsterdam. Ik hou namelijk van Italiaans eten. Pasta’s, Lasagna en Pizza’s zijn echt mijn favoriet. Ik kan dit serieus elke dag wel eten.

Toen ik Samen met Saskia van The Curve Chapter  binnen liep bij Ferilli’s Caffe Amsterdam waande wij ons die avond voor eventjes in het mooie Italië. Midden in de zaak staat een grote olijfboom en de logo’s zijn old school met de hand op het raam geschilderd. De menukaart bestaat uit echte Italiaanse klassiekers. Verse steenoven pizza’s, pasta’s, cold cuts en verschillende broodjes.

Ik heb gekozen voor Lasagna en Saskia voor een heerlijke pasta met schelpen. Uiteraard mocht een wijntje en het verfijnde water van S.Pellogrino niet ontbreken.

Ervaring
Mooi restaurant en het eten was heerlijk. Saskia en ik hebben een heerlijke avond daar gehad. Ik raad het dus zeker aan om daar een keer te gaan eten.    

S.Pellegrino
S.Pellegrino staat wereldwijd bekend als het meest verfijnde tafelwater uit Italië met zijn milde bruis en subtiele nuances. Het refereert aan lekker eten, passie voor schoonheid en het samenzijn, opgevat als de Italiaanse manier van leven. Bovenal is het een tijdloos stijlicoon dat door zijn sprankelende persoonlijkheid elk moment bijzonder maakt. Zo ook onder het genot van een heerlijk diner. Het kwaliteitswater S.Pellegrino vind je bij de beste restaurants in Nederland.

Volg:

1 Reactie

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge
Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /customers/e/2/8/wendyvansoest.com/httpd.www/wp-content/themes/pipdig-opulence/inc/functions/inc/functions/instagram.php on line 99

Looking for Something?