Lifestyle | Let’s get physical

 


Kunnen jullie mijn goede voornemens nog herinneren? Één daarvan was om gezonder te gaan leven. Uiteraard hoor sporten hierbij. Ik heb echt een conditie van 0,0 dus dit was voor mij de reden om te gaan sporten. Maar goed ik zou liegen als ik niet wilde om ook een paar kilo’s kwijt te raken.

Gelijk in januari heb ik mijn ingeschreven bij Basic-fit en kon mijn sport avontuur beginnen. Het doel is om zeker twee dagen in de week te gaan sporten en als het uitkomt meer. Doordat ik nu een eigen bedrijfje heb kan ik zelf mijn dagen en tijden inplannen. Daarom heb ik met mijzelf afgesproken wanneer ik thuis werk om te gaan sporten. In het weekend en wanneer ik meetings en events heb ga ik mijzelf niet verplichten om te sporten. Het moet natuurlijk wel leuk blijven. Kortom twee dagen verplicht en als mijn schema het toelaat meer dagen. In het begin was ik erg gemotiveerd en ging ik zeker wel drie a vier dagen in de week sporten. Ik merk dat ik de laatste twee weken terug val in mij oude gewoontes. Dat heeft voornamelijk te maken met drukte. Business wijs goed uiteraard, maar voor mij gezonder levensstijl minder. Kortom ik moet weer wat strenger gaan worden voor mijzelf. Hebben jullie misschien tips hoe ik mijzelf kan motiveren?

Één motivatie is in ieder geval mijn sportoutfit, haha. Ik vind dit setje van de Doutzen sport collectie zo leuk! Tja je weet maar nooit wie je tegenkomt in de sportschool :P.

Daarnaast ben ik ook helemaal fan van mijn Misfit Phase horloge. Waarom? Omdat die mij perfect helpt bij mijn voornemen om gezonder te gaan leven. Het horloge telt mijn stappen, geeft aan of ik goed bezig ben en houdt bij hoe ik slaap. Dit kan ik allemaal zien op mijn telefoon via de Misfit app. In de app kan je zelf je doel bepalen en alles instellen. Ook is het mogelijk om geïnformeerd te worden over de notificaties die je ontvangt op je iPhone. Bijvoorbeeld het horloge gaat trillen wanneer een bepaald persoon belt of berichtje stuurt. Echt ideaal! Daarnaast vind ik het design ook erg mooi. Ik heb hem nu een maandje getest en ben erg tevreden.

Wat ik ook een geniale uitvinding vind is de draadloze headset van Aftershokz. Deze headset geleidt de muziek via het kaakbeen. Het oor blijft compleet vrij. Om je heen hoor je gewoon wat er gebeurd terwijl je muziek luistert. Ideaal voor in het verkeer. Daarnaast blijft het goed zitten en heb je geen last van draden of oordopjes wat uit je oor valt. Ik vind het dus erg fijn om deze headset te gebruiken tijdens het sporten.

Shop the look

SportkledingHunkemöller (Doutzen collectie), Sneakers – Nike*, Horloge – Misfit Phase*, KoptelefoonAftershokz Trekz Titanium*

Photography by Kevin

Volg:

3 Reacties

  1. 19 maart 2017 / 22:22

    Zo herkenbaar het terug vallen in oude gewoontes. Ik ben ook nog steeds opzoek naar de juiste motivator. Ik moet zeggen dat ik SH’BAM altijd wel leuk vind. Xxx
    Chantal onlangs geplaatst…Outfit: Alexander McQueen ScarfMy Profile

  2. 20 maart 2017 / 10:49

    Ik ben niet zo sportief momenteel met de zwangerschap, maar ik wandel wel lekker met mijn hondjes. Je outfit ziet er super leuk uit Wendy! Echt helemaal top!
    sabine onlangs geplaatst…StyleTone Box Beauty ReviewMy Profile

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge
Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /customers/e/2/8/wendyvansoest.com/httpd.www/wp-content/themes/pipdig-opulence/inc/functions/inc/functions/instagram.php on line 99

Looking for Something?