New in | Mostert Juweliers – Zilveren oorringen


Hi allemaal, hebben jullie een heerlijke Pasen gehad? Ik heb met de familie gegourmet en ben naar een vriendin gegaan. Uiteraard met 1,5 m afstand en niet meer dan 3 per personen. Het is alweer dag 28 van quarantaine. Ik blijf het maar raar en vreemd vinden. Het is een moeilijke tijd voor iedereen en ik hoop echt dat het snel voorbij is. Maar laten we het over iets leuks hebben. Ik heb namelijk hele mooie zilveren oorringen van Mostert Juweliers gekregen en dit wil  ik graag met jullie delen :).

Oorbellen
Oorbellen, ik heb er een haat/liefde verhouding mee. Goedkope (en grote) oorbellen gaan bij mij irriteren en na een paar uur wordt het pijnlijk en moet ik ze uitdoen. Dit heb ik van kinds af aan gehad en hierdoor is het voor mij altijd lastig om goede oorbellen te vinden. Voor mij is het noodzakelijk om te investeren in oorbellen die tijdloos zijn en niet irriteren. Toen ik deze zilveren klapcreolen met zirkonia van Mostert Juweliers ontving was ik ook super blij. Prachtige oorbellen die bij elke look past.

Zilveren klapcreolen 
Deze prachtige klapcreolen komen in een prachtig luxe doosje met een elegante strik op de dekstel. Een prachtig cadeau om te ontvangen of te geven. Ik heb gekozen voor deze zilveren oorbellen omdat ze tijdloos zijn. De grote is perfect (niet te groot, niet te klein) en is van goede kwaliteit. Daarnaast hebben ze een mooie glans en de zirkonia stenen maken de oorbellen juist speciaal. Door de tijdloze design passen ze bij elke outfit en iedere gelegenheid. Daarnaast kan ik deze oorbellen lang blijven dragen want ze irriteren niet (hele grote plus)

Mostert Juweliers
Mostert Juweliers heeft een heel breed assortiment aan sieraden (oorbellen, horloges, armbanden en kettingen) in allerlei kleuren (zilver, goud, witgoud en rosé). Kortom er is genoeg keuze aan sieraden in elke prijscategorie. Voor ieder wat wils! Ik ben erg tevreden over de oorringen en over de kwaliteit. Ik kan jullie dus zeker Mostert Juweliers aanbevelen. Dus ben je op zoek naar een mooi sieraad voor jezelf of om cadeau te geven zou ik zeker een kijkje nemen bij Mostert Juweliers.   Draag jij graag oorbellen? Ik hoor het graag in een comment en uiteraard ben ik benieuwd wat jullie van deze oorbellen vinden.

Ik wens jullie een hele fijne dag!

Volg:

1 Reactie

  1. 21 april 2020 / 09:25

    Wauw ze zijn prachtig, een halfjaar geleden ben ik overgestapt naar goud.. ik heb 9 gaatjes dus genoeg oorbellen te dragen!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge
Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /customers/e/2/8/wendyvansoest.com/httpd.www/wp-content/themes/pipdig-opulence/inc/functions/inc/functions/instagram.php on line 99

Looking for Something?