Outfit | Brandfield

Goede morgen, hebben jullie een leuk weekend gehad? Ik had afgelopen vrijdag een leuk feestje in de Curtain Club in Amsterdam. Zaterdag lekker uitgeslapen en een heerlijke healthy lunch bij SNCKBR gehad.

Maar mijn outfit! Ik wil jullie namelijk mij nieuwe tas van Liu Jo laten zien. Ik vind hem echt zo mooi! Het model en de kleur, perfectie! Ik heb hem besteld bij Brandfield een super leuke online shop waar je style items kan bestellen om je outfit compleet te maken. Denk aan: horloges, sieraden, zonnebrillen, tassen en portemonnees van ruim 200 bekende merken en minder bekende opkomende merken. Een super plus is dat je het eventueel dezelfde dag nog in huis heb en anders de volgende dag. Dat is echt heel fijn! Ik ben hartstikke blij met mij tas en uiteraard ben ik benieuwd wat jullie er van vinden. Laat het achter in een comment, oh en ik vroeg mij af kennen jullie Brandfield al?

Shop the look

Blouse – Zara, Jeans – Tommy Hilfiger, Loafers – Gucci, Tas – Liu Jo (via Brandfield*), Rings – Pandora*, Sunglasses – Prada*

Fijne dag!

Volg:
Share:

4 Reacties

  1. 23 april 2017 / 08:27

    Een bijzondere tas! Een eyecatcher is het zeker. Brandfield ken ik inderdaad, ik kocht er zo’n zes jaar geleden mijn allereerste Michael Kors horloge. Hun winkel heette destijds nog anders (winkel in Groningen) en ik vind hun assortiment echt prachtig. Ik wist niet dat je er nu ook tassen kunt kopen!
    Liset – Beautydagboek onlangs geplaatst…Review | Etos holographic lipglossMy Profile

  2. 28 april 2017 / 09:04

    Wat een super gaaf tasje! Ik ga ook eens snel bij Brandfield kijken!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge