Outfit | Budget Challenge April met VanHaren


Goedemorgen! Vandaag iets anders op mijn blog, namelijk de VanHaren budget challenge. Zoals jullie waarschijnlijk wel weten ben ik in februari brand ambassadeur geworden van VanHaren. Deze challenge gaan jullie dus vaker voorbij zien komen op mijn blog.

Wat houdt de challenge in? Ik shop een outfit bij een paar VanHaren schoenen die niet meer mag kosten dan €100,-. Op deze manier willen wij laten zien dat het helemaal niet duur hoef te zijn om er leuk uit te zien.

In mijn eerste budget challenge heb ik gekozen voor deze witte sneakers met een kurken zool. Op de foto zie je het niet, maar in de kurken zool zijn er ook glitters aanwezig. Ik heb al veel complimenten gekregen over de sneakers. Daarnaast lopen ze ook nog eens heerlijk. Omdat wij eindelijk richting het goede weer gaan wilde ik een passende outfit creëren. Daarom heb ik gekozen voor deze bloemen top van Loavies. Ik heb het nu gecombineerd met een zwarte broek, maar het staat ook erg leuk op een jeans. Om het af te maken nog een mooie riem erbij.

Ik moet toegeven dat het best een uitdaging is om niet over de €100,- te gaan. Ik zit er helaas €12,- over. Had de riem eigenlijk weg moeten laten, maar ik vond het net de outfit afmaken. Daarnaast heb ik niet nagedacht over mijn tas. Met de tas erbij zit ik ver over mijn budget van €100,-. Sorry, het was een automatisme om mijn tas erbij te houden tijdens het shooten. Het is mijn eerste challenge, de volgende keer gaat het mij lukken. Laten we dit als een test ronde zien :).

En nu de vraag! Vind je de challenge geslaagd?

Shop de look

BlouseLoavies (€39,99), RiemLoavies (€12,99), PantsVera Moda (€34,95), SneakersVanHaren (€24,90)

Fijne dag!

Photograpy by Saar

Volg:

4 Reacties

  1. 10 april 2017 / 10:01

    Oh wauw, die schoenen zijn wel heel erg leuk! Ik zie de glittertjes op de foto niet zo goed, maar ik ga straks even in de webshop wat beter kijken hoe ze eruit zien. Van Haren heeft altijd leuke budgetschoenen die on trend zijn. Leuk dat je ambassadeur bent geworden!
    Liset onlangs geplaatst…Outfit | Mijn nieuwe Steve Madden Carrson velvet blue heelsMy Profile

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge