Outfit | Calvin Klein


Zondag, een dag om helemaal niks te doen. Althans dat geldt (meestal) voor mij zondag. Lekker in je Pj’s of Calvin Klein ondergoed 😉 op de bank met een grote zakchips Netflix kijken. Wat hou ik daarvan! Ik ben sowieso een film/serie fanaat dus daar kan ik mij uren mee vermaken. Ik ben nu weer bezig met seizoen 7 van ‘The Vampire Diaries’.  Damon! Tja daar kan ik zeker uren naar kijken :).

Maar ik zal to the point komen. Ik wilde jullie mijn nieuwe Calvin Klein setje laten zien die ik besteld heb op TWYST.nl. Een online webshop waarbij je de laatste mode op het gebied van ondergoed, boxers en trendy underwear voor een voordelige prijs kan vinden. Merken als Björn Borg, Diesel, Calvin Klein, MuchachoMalo, Happy Socks, Tommy Hilfiger en nog veel meer vind je bij TWYST.nl. Zeker een aanrader! Lekker vanaf de bank je favoriete setje bestellen en de volgende dag in huis hebben.

Wat ik mij nu af vraag is waar kopen jullie meestal je ondergoed? In de winkel? Of toch liever online? Heb je een favoriete merk of winkel? Laat het weten in een comment!

Nou ik ga weer verder met The Vampire Diaries! Geniet van je zondag!

Shop the look

Cardigan – Ana Alcazar*, Jeans – Tommy Hilfiger, UnderwearCalvin Klein* (via Twyst), PostersDesenio*

Volg:

10 Reacties

 1. 27 februari 2017 / 09:56

  Staat je goed die CK underwear!

  Liefs Sabine

 2. 27 februari 2017 / 13:18

  Mooie foto’s! CK Underwear is zó fijn! Samen met Tommy Hilfiger mijn favoriete merk, vooral voor strings etc. 🙂

  Ik bestel ze online als ze in de sale zijn en anders koop ik ze bijv. bij de Bijenkorf ^^

  xx Alex
  Alexandra • ilumuoti onlangs geplaatst…A Perfect pair of Black heelsMy Profile

 3. 5 maart 2017 / 19:10

  Hi Wendy. How are you??? It’s always a pleasure to visit your blog. I saw you on Instagram with these posters. So lucky because I was looking for them!!!

  XX from San Sebastián

  • 8 maart 2017 / 04:01

   Hi babe, i’m fine! How are you? I missed San Sebastian! I was so fun!
   Did you buy some posters? 🙂
   Wendy onlangs geplaatst…Outfit | Suit UpMy Profile

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge