Outfit | Doutzen Summer Stories

Goede morgen! Afgelopen week hebben wij heerlijk weer gehad in Nederland. Eindelijk strand weer en kunnen de bikini’s uit de kast. Daar was ik blij om, want van Hunkemöller heb ik twee hele mooie bikini’s en strandjurkje van de Doutzen Summer Stories collectie gekregen.

Ik zelf ben heel kieskeurig met bikini’s. Je moet je er sexy en lekker in voelen aangezien je best veel laat zien. Bij mij is het belangrijk dat ik goede ondersteuning heb bij mijn borsten en het broekje moet perfect zitten, omdat ik een (klein) buikje heb die ik maar al te graag verberg, haha. Geloof me dat is soms best nog een zoektocht. Hunkemöller heeft goed naar mij geluisterd en de perfecte bikini’s opgestuurd. Ze zitten echt perfect! Ik was er zelf erg verbaasd over. Ik ben helemaal happy! Eind juni ga ik op press trip naar Turkije dus dan gaan ze zeker mee. Nouja ik hoop ze eigenlijk eerder te kunnen dragen in Nederland dus fingers crossed voor mooi weer.

Het kanten jurkje is ook een van mijn favorieten van de Doutzen collectie. Vind hem echt prachtig!

Waar letten jullie eigenlijk op bij het kopen van een bikini of badpak? En uiteraard ben ik ook erg benieuwd wat jullie van de Doutzen Summer Stories vinden. Ik lees het graag terug in een comment hier beneden.  

Shop the look

Witte bikiniHunkemöller*, Zwarte bikiniHunkemöller*, JurkHunkemöller* Tas – All-Time Favourites*, Hoed – Zara

Foto credits – Carmen

Volg:

13 Reacties

 1. 31 mei 2017 / 10:04

  You look fab!!! Die zwarte bikini staat je mooi! Ik heb ook eentje gekocht van die collectie 😀

 2. 31 mei 2017 / 19:22

  Wat is dat jurkje gaaf!! En de bikini’s staan je super goed. Ik vind zelf die zwarte het mooist, maar ik ben nu eenmaal niet zo gek op hoge broekjes. Ik draag dit jaar nog lekker mijn Doutzen bikini van vorig jaar, we gaan toch niet op vakantie. Ik vind de pasvorm van Hunkemoller erg fijn voor de strandbikini’s, daarnaast heb ik er vaak nog een van Protest of Brunotti voor als ik met mijn neefje of oppaskindjes ga zwemmen. Die blijft beter zitten in de glijbaan en wildwaterbaan 😛

 3. 31 mei 2017 / 20:13

  Dat jurkje is echt super tof. Als ik niet zwanger was ging ik het meteen halen

 4. 31 mei 2017 / 21:28

  Wauw, dat jurkje is echt geweldig! Die wil ik ook! 🙂

 5. 31 mei 2017 / 21:59

  Mooie foto’s! Ik heb de bikini’s ook al zien hangen in de winkel.

 6. 1 juni 2017 / 13:56

  Dat kanten jurkje vind ik echt zo mega schattig. Hebben hebben hebben haha!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge