Outfit | Doutzen’s Stories by Hunkemöller


Elke jaar kijk ik uit naar de samenwerking van Doutzen Kroes en Hunkemöller. Toen ik hoorde dat in November de Doutzen’s Stories collectie verkrijgbaar zou zijn kon ik niet wachten om een paar item’s te bemachtigen

De juiste lingerie is erg belangrijk. Wanneer je mooie (sexy) lingerie draagt voel je vrouwelijk, zelfverzekerd en sexy. Met de Doutzen collectie zit je dus zeker goed. De collectie bestaat uit mooie body’s, sexy nacht- en beenmode en bh’s die mooi afgewerkt zijn met kant. Ik vind deze collectie geweldig, omdat er veel kant en see through details in verwerkt zijn. Er is zelfs een bh met een choker aanwezig.

Ik laat jullie in deze post mijn favorieten uit de collectie zien. Vooral de lace body is mijn favoriet. Uiteraard ben ik erg benieuwd welke jullie favoriete item is uit de collectie.

Shop the look

LingerieHunkemöller Doutzen’s Stories Collectie
L
ocatie: Mother Goose Hotel Utrecht

Volg:

2 Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge