Outfit | Kleding.nl


Goedemorgen! Vandaag een zonnige throwback post uit Ibiza. Ik wou dat ik daar nog zat, maar volgende week ga ik naar Kusadasi, Turkije. Mega veel zin in! Mocht je nog tips hebben hoor ik het graag.

Maar terug naar Ibiza. Ik verbleef in het leuke dorpje Santa Gertrudis wat ongeveer in het midden van Ibiza ligt. Je vindt hier een heerlijke ongedwongen sfeer met genoeg keus aan restaurants en barretjes. Het dorp wordt niet voor niks gezien als het centrum voor foodies. Zeker een aanrader om een bezoekje te brengen als je op Ibiza bent. Daarnaast vind je dit soort leuke plekjes. Perfect voor een paar Instagram foto’s, haha. De huizen met de bloemen geven je helemaal het Ibiza gevoel.

Op de foto’s draag ik een mooie fluwelen jurk van de Mango wat ik heb gevonden bij zakelijke jurken op Kleding.nlPerfecte website voor last minute vakantie shoppen of om überhaupt online te winkelen. Dankzij de zoekmachine kan je gemakkelijk vinden wat je zoek. Je hoeft niet meer duizend webshops af te gaan, want Kleding.nl biedt genoeg merken aan op één pagina. Ideaal dus!

Ik ben erg benieuwd wat jullie van deze look vinden. Ik hoor het graag in een comment. 

Shop the look

Jurk – Mango (Via Kleding.nl , Vest & schoenen – Geleend van Kelpa, Rings – Pandora*, Watch – Renard*

Photo credits – Kelpa

 

Volg:

2 Reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge
Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /customers/e/2/8/wendyvansoest.com/httpd.www/wp-content/themes/pipdig-opulence/inc/functions/inc/functions/instagram.php on line 99

Looking for Something?