Outfit | La Mamounia


Goedemorgen! Eindelijk schijnt het zonnetje in Nederland. Hier ga ik volop van genieten. Straks heb ik een  event van Xelly Cabeau van Kasbergen en daarna ga ik naar het strand met Carmen. Genieten dus!

Aangezien ik in mijn werk aka vakantie niks heb gepost heb ik uiteraard nog genoeg mooie post uit Marrakech en Ibiza. Vandaag deel ik een nieuwe look die ik geshoot heb op een van de prachtigste locaties die ik heb gezien, namelijk La Mamounia. Dit is een 4sterren hotel in Marrakech. De grootste bloggers hebben op deze plek gestaan en eindelijk kan ik deze van mijn bucketlist afhalen, haha.

Ik draag een mooi wit jurkje van Ana Alcazar en roze velvet pumps van Sacha. Deze pumps zijn geweldig! Zoals je weet ben ik een velvet lover en deze kleur is fantastisch. Het maakt mijn jurkje gelijk chique.

Uiteraard ben ik erg benieuwd wat jullie van deze look vinden. Dus ik zie je reactie graag onderin. 

Shop the look

DressAna Alcazar*, Hat – Zara, ShoesSacha Shoes*, NecklacePandora*

Geniet van deze zonnige dag!

Volg:

8 Reacties

 1. 22 mei 2017 / 09:43

  Fantastische jurk meid! Je ziet er prachtig uit en wat een gave locatie. Ik ben nog opzoek naar zoiets maar dan met korte mouw!
  Xxxx
  Chantal onlangs geplaatst…Hotspot: Dara in AmersfoortMy Profile

 2. 22 mei 2017 / 23:02

  Helemaal IN LOVE met de jurk en de combinatie met je schoenen. Prachtig outfit!!???

 3. 23 mei 2017 / 06:44

  Wat een leuk jurkje en wat een prachtige locatie ook!

 4. 23 mei 2017 / 09:57

  De schoenen zijn zo pretty! Mooie locatie en een hele mooie outfit! Heerlijk. X
  Laura onlangs geplaatst…ROOS OP CANVASMy Profile

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge