Outfit | My Bendel


Hi allemaal, hoe is het met jullie? Wat een heerlijk weer hebben we toch in Nederland. Ik kan mij niet herinneren dat we zoveel dagen achter elkaar goed weer hebben gehad. Gaan we eindelijk lange warme zomers krijgen in Nederland? Ik hoop het :).

Vandaag weer eens een outfit post. Ik wil jullie namelijk mijn nieuwe sieraden van My Bendel  laten zien. My Bendel is een nieuw Nederlands sieradenmerk die mooie armbanden, ringen en kettingen aanbiedt.

Ik mocht van My Bendel wat leuks uitzoeken op de website. Zoals jullie weten draag ik vaak rosé goud dus ik heb gekozen voor een mooie rosékleurige schakel armband en ketting die tijdloos zijn. Ik kan ze bij elke outfit dragen en moet zeggen dat ik ze tot nu toe nog niet heb afgedaan :). Helemaal happy ermee!

Neem zeker is een kijkje op de website van My Bendel. Ik weet zeker dat je blij gaat worden van het aanbod.  Zie bieden sieraden aan uit verschillende collecties die je look helemaal afmaken. Voor ieder wat wilds dus. Daarnaast zijn het betaalbare sieraden die hypoallergeen zijn en een garantie van twee jaar bieden.

Dan heb ik ook nog wat anders leuks voor jullie. My Bendel is namelijk op zoek naar nieuwe gezichten! Jij kan je nu samen met een vriendin, je moeder, zus of wie dan ook opgeven als hét nieuwe gezicht van My Bendel. Naast een fotoshoot kun je een sieraad naar keuze winnen, foto afdrukken en meer. Je vindt alle informatie op deze pagina terug.

Shop my look

Broek – Mango, Shirt – Mango, Schoenen – Sacha*, Tas – Prada, Sieraden (Ketting & armband) – MyBendel*

 

Volg:

2 Reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge
Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /customers/e/2/8/wendyvansoest.com/httpd.www/wp-content/themes/pipdig-opulence/inc/functions/inc/functions/instagram.php on line 99

Looking for Something?