Outfit | Palais-Royal


Eindelijk mijn shoot bij Palais-Royal! Maar dit ging niet gemakkelijk. Een jaar geleden (ook tijdens PFW) wilde ik hier zo graag shooten, maar het was toen afgesloten. Dit omdat er een show had plaatst gevonden. Ik baalde zo erg! Met oud en nieuw ben ik naar Disney geweest, maar wij hadden ook een halve dag in Parijs. Toen kon ik daar perfect shooten, maar ik had mijn goede camera niet bij me en tevens was het ijs en ijs koud.

In de trein onderweg naar Parijs zei ik nog tegen Kevin we moeten daar echt shooten. Wij heel blij zaterdag er naartoe, maar toen was het WEER (ja je lees het goed) afgesloten. Ik dacht echt dat ik helemaal gek werd. Op dat moment kon ik PFW echt wel schieten. Gelukkig konden wij dit keer wel bij de pilaren, maar zoals je ziet werkte het weer ook niet mee. Na ongeveer 1,5 uur daar gestaan te hebben en 2x omgekleed te zijn geweest hebben we besloten om toch te gaan shooten maar dan met paraplu. Ach het heeft ook wel weer wat, haha.

Niet helemaal hoe ik het in gedachten had, maar goed dit jaar ga ik nog een weekendje naar Parijs dus op naar poging 4.

Shop the look

Blouse – Zara, Skirt – Zara, ShoesSacha Shoes*, Bag – Furla*, WatchCluse*

Photography by Kevin

Volg:

7 Reacties

 1. 9 maart 2017 / 14:35

  haha balen dat het telkens niet is zoals je in gedachten had! Maar de foto’s zien er leuk uit en die paraplu past er ook goed bij 🙂 Volgend weekendje nog maar een poging wagen voor de foto’s die je wel in gedachten had 🙂
  Marion onlangs geplaatst…Early cloudy spring days ❁My Profile

 2. 9 maart 2017 / 16:26

  Echt grappig dat deze panty’s weer helemaal in zijn! looking good

 3. 9 maart 2017 / 22:31

  Oh my gosh, what a cool monochrome look! You look amazing! Love the skirt (I have the same one in red!) and the shoes are super cool. Also love the pop of snakeskin from your bag! Xx

  https://theemasphere.com

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge