Outfit | Pandora a girl best friend


Hi allemaal, hebben jullie een heerlijk weekend gehad? De mijne was rustig. Heb een hele kastopruiming gedaan. Het was echt nodig, maar ik deed het ook om een speciale reden. Dinsdag heb ik namelijk een shoot met United Wardrobe. Dit is een website waarbij het mogelijk is om je kleding te verkopen. Geloof me ik heb genoeg leuke dingen om te verkopen. Wanneer het online staat geef ik uiteraard een seintje.

Zoals je ziet schrijf ik in het Nederlands ipv Engels. Ik heb er goed over nagedacht, maar vanaf nu zul je al mijn artikelen in het Nederlands gaan zien. Ik heb meer Nederlandse volgers en op deze manier kan ik mijzelf iets beter uitdrukken dan in het Engels.

De look die ik vandaag laat zien is eigenlijk van een hele tijd terug, maar helemaal vergeten om te posten. Yep, ik heb niet alleen een kastopruiming gedaan, maar ook een laptop opruiming, haha. Ik kwam toen deze foto’s tegen en vond het jammer dat ik ze nooit gedeeld heb. Dus bij deze! Suzanne heeft de foto’s gemaakt toen wij het event van Pandora hadden. We werden helemaal in de watten gelegd. Onze haar en make-up werd gedaan en fotografe Fiona Ruhe maakte een portret foto van ons. Volgens mij is dat een van mijn mooiste foto’s. Uiteraard ben ik benieuwd wat jullie van de look en de sieraden van Pandora vinden.

Shop the look

Blouse – Zara, BH – Hunkemöller*, broek – Freddy pantroom*, Schoenen – Senso, Sieraden – Pandora*

Geniet van je dagje

Photography by Suzanne

Volg:
Share:

8 Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge