Outfit | Rock Your Look


I’m back! Sorry voor het weinig bloggen de afgelopen week, maar zoals je misschien al op Instagram kon zien zat ik in Marrakech. Wat was dat leuk en mooi! Snel vertel ik jullie er meer over. Eerst wil ik jullie een nieuwe look laten zien. In februari was ik met VanHaren naar Londen geweest voor de nieuwe collectie in samenwerking met Ellie Goulding. Als brand ambassadeur mocht ik ook een paar schoenen uit de collectie kiezen. Vandaag laat ik jullie mijn tweede paar zien (zie hier mijn eerste look).

Ik heb gekozen voor deze schitterende sleehakken. Ik hou van hakken, maar kan er nooit lang op lopen. Met deze sleehakken is dat geen probleem, ideaal! Daarnaast vind ik het aztec printje en strasssteentjes geweldig. It’s definitely will rock my look!

Shop the look

Blazer– Come get Fashion, Sweater – Superdry*, Jeans – Levi’s, ShoesVanharen*, Bag -Gucci, RingsPandora*

Fijne dag!

Volg:
Share:

1 Reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge