Outfit | Sixth June Flower Bomberjacket


Hoe leuk is deze bomberjacket van Sixth June? Ik heb hem gescoord op de webshop Defshop.nl. Een online webshop waar je de wat meer sporty kleding en merken kunt vinden. Zoals Levi’s, Nike, Adidas, Sixth June en nog veel meer.

Omdat de bomberjacket al een eyecatcher is heb ik de rest van mijn outfit rustig gelaten op de schoenen na. Ik hou van de dikkere zool onder sneakers, maar de bloemen maken de sneakers af. Deze komen van de webshop DWRS Label. Super leuk schoenenmerk. Echt een aanrader om een kijkje te nemen.

Vanavond Koningsnacht, wat gaan jullie doen? Ik heb een bootfeestje met Superdry en ga daarna nog even Amsterdam in. En morgen naar Marrakech woohhh. Zoveel zin in!

Shop the look

BomberjacketSixth June* (via Defshop), Top – Pieces*, Jeans – Balr*, SneakersDWRS Label*, Bag – Furla*

Fijne Koningsnacht!

Photography by Kevin

Volg:

4 Reacties

  1. 30 april 2017 / 11:02

    Ik ben zo benieuwd naar jouw kledingkast haha, erg leuke outfit X

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge