Outfit | Suit Up


Suit up is de juiste titel voor deze post. Ik draag namelijk een pak! Ik vind hem echt prachtig. Helaas komen de kleuren niet helemaal op zijn recht in deze foto’s (behalve bij de close-ups), maar het is dus donker bruin met een zwarte streep. Chic maar toch ook met een twist, wat perfect bij mij pas. Ik draag hem voornamelijk naar meetings en in dit geval voor PFW tijdens het Shopstyle event. Om het iets extra fashionweek proef te maken heb ik een choker, Furla met slangenprint en mijn geliefde loafers van Gucci toegevoegd.

Samen met Frederique (als je goed kijk kan je Fre spotten in de foto’s, haha) en Kevin zijn wij na het event opzoek gegaan naar een perfecte locatie om te shooten. In Parijs is dat natuurlijk niet zo moeilijk. Uiteindelijk is het een straatje geworden met uitzicht op de Eiffeltoren. Binnenkort lezen jullie een uitgebreid verslag van mijn avontuur met Kevin in Parijs. Voor nu ben ik erg benieuwd wat jullie van deze look vinden. Dragen jullie ook graag pakken? 

Shop the look

Suite – H&M, LoafersGucci, BagFurla*, NecklaceZara, Watch – Cluse*, BraceletsSpellonme*

Fijne woensdag!

Photography by Kevin

Volg:

3 Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge