Outfit | Wild Flowers


Goede morgen! Afgelopen zondag ben ik met Virgit en haar moeder naar de keukenhof geweest. Virgit en ik wilden hier heel graag shooten. Dit komt uiteraard omdat je op Instagram dood wordt gegooid met prachtige foto’s van de bloemvelden. Natuurlijk moesten wij met deze trend meegaan. Belachelijk eigenlijk, maar goed toch wilde wij ook zulke foto’s. Echter hadden wij onze huiswerk niet goed gedaan, want eind mei zijn de bloemvelden al weg, oops. Dat viel aardig tegen,maar goed het was mooi weer en het was heel rustgevend om in de keukenhof te lopen. Uiteindelijk hebben we ook nog leuke plekken gevonden om te shooten. Misschien zelfs ook beter, dit keer niet de trend gevolgd.

Ik draag op de foto’s een prachtige playsuit van de Mango. Ik wilde deze al een tijdje, maar hij was heel snel uitverkocht bij de Mango. Gelukkig hadden ze hem nog wel op Wehkamp.nl. Echt een aanrader om hier online te winkelen. Wehkamp biedt vele merken en als je geluk heb ook nog de items die al uitverkocht zijn bij het desbetreffende merk.

Hoe gaaf zijn deze hakken? Plateauzolen, groen en velvet, love it! Daarnaast match het perfect bij mijn playsuit. De hakken komen van VanHaren. Naast de kleur groen heb je ze ook nog in het paars.

Ik ben erg benieuwd wat jullie van deze look vinden. Laat je een comment achter! Geniet van het mooie weer! Liefs, 

Shop the look

Playsuit – Mango (via Wehkamp*), SchoenenVanHaren*, Bag – Gucci, KettingPandora*, RingsPandora*

Photo credits – Virgit

Volg:

2 Reacties

  1. 26 mei 2017 / 11:58

    Hele leuke outfit. Zo zomers! Ik word echt blij van je playsuit – dol op kleding met bloemen. En oooh, die schoenen. Prachtig <3.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge