Personal | Traangootjes opvullen bij Essential Aesthetics

Hi girls! Als jullie mij volgen op Instagram (@wendyvsoest) hebben jullie het misschien al voorbij zien komen. Ik ben namelijk twee weken geleden bij Essential Aesthetics geweest voor een behandeling. Ik heb mijn traangootjes laten opvullen. In het kort gezegd ik heb fillers onder mijn ogen laten zetten. Dit zorgt voor een frisse en energieke uitstraling en dat de wallen onder je ogen (iets) minder opvallen.

Echter wil ik benadrukken dat ik goed en lang heb nagedacht over deze behandeling. Heb mijn goed laten informeren, research gedaan en vooraf 3 afspraken bij de kliniek gehad voordat ik überhaupt besloot om het te laten doen. Ik heb het gedaan puur voor mijzelf. Niet dat ik onzeker ben, maar ik vind (mijn mening) dat je de natuur soms een klein beetje mag helpen als JOUW dat gelukkig maakt.

Ik wil deze ervaring juist delen met jullie om te laten zien wat eventueel de mogelijkheden zijn op dit gebied. Vroeger was het taboe, maar nu zie je het steeds meer voorbij komen. Met mijn verhaal wil ik absoluut niet iedereen botox of fillers laten aansmeren, maar meer mijn ervaring delen en waarom ik besloten heb om zo behandeling te laten doen. 

Essential Aesthetics
Bij Essential Aesthetics kan je terecht voor verschillende behandelingen zoals; plastische, esthetische chirurgie, anti-aging en injectables. De kliniek maak gebruik van nationale en internationale artsen die over de beste en nieuwste behandelmethodes beschikken. Daarnaast voldoen alle behandelfaciliteiten aan de eisen van de Inspectie voor de Gezondheidszorg. Voor meer informatie over de kliniek verwijs ik jullie naar hun website.

Mijn ervaring bij Essentials Aesthetics was heel prettig. Ik wilde deze behandeling al erg lang, maar durfde gewoon niet. Ik ben namelijk erg bang voor naalden en daarnaast laat je toch iets aan je gezicht doen. Ik vind het dan erg belangrijk dat een kliniek goede recensies heeft en dat er een klik. Deze was er eigenlijk gelijk al. Zoals ik eerder aangaf heb ik eerst drie afspraken bij de kliniek gehad voordat ik een keuze maakte om het te laten doen. Ik werd elke keer vriendelijk ontvangen en kreeg goed advies en informatie van het hele team. Tijdens de behandeling was ik zo zenuwachtig en bang, maar iedereen stelde mij op mijn gemak. Ik kan daarom Essentials Aesthetics zeker aanbevelen. De kliniek is trouwens gevestigd in Den Haag aan de Javastraat.Traangootjes vullen
Essential Aesthetics maak bij deze behandeling gebruik van Teosyal Redensity 2. Dit is een hyaluronzuurfiller die specifiek gebruikt wordt voor het opvullen van de traangootjes. Het geeft gelijk een natuurlijke volume, zodat je een frisse en energieke uitstraling krijgt. De huidconditie wordt verbeterd en de donkere kringen onder de ogen verminderen. Daarnaast blijft dit product ongeveer 1,5/2  jaar zitten, maar dit verschilt per persoon.

Waarom heb ik gekozen voor deze behandeling? 
Ik heb al jaren last van wallen en ik stoor mij hier mateloos aan. Ik probeer het altijd met make-up weg te werken, wat uiteraard  help maar je blijft het zien. In ieder geval voor mij gevoel. Al jaren loop ik met dit idee om het te laten doen. Echter vond ik het altijd een drempel om informatie op te vragen of er überhaupt over na te denken aangezien ik doodsbang ben voor naalden. Echter afgelopen december (ik vind het heel erg om te zeggen, ahumm) ben ik 33 geworden. Het ouder worden heeft mij het extra zetje gegeven om het toch te laten doen. Ik vond nu van mijzelf dat het mocht.Hoe ging de behandeling
De behandeling stond gepland op 9 januari 2018 in de middag. De ochtend was ik erg zenuwachtig. Wat kan jezelf eigenlijk helemaal gek maken door zenuwen, haha. Toen ik aankwam bij de kliniek werd ik vriendelijk ontvangen. Ik werd zelfs verwend met taart en thee. Daarna kwam Esther de procedure uitleggen en namen wij samen de behandelovereenkomst door. Ik werd daarna netje begeleid naar de behandelkamer en werd ontvangen door dokter Adrian. Tijdens mijn eerdere bezoek aan de kliniek had ik al een gesprek met doctor Adrian gehad. Dat vond ik zelf erg prettig. Ik wist vooraf wie mij zou gaan behandelen.

Ik kreeg een verdovings creme onder mijn ogen en nadat het tien minuten had ingewerkt kon de behandeling beginnen. Doctor Adrian vertelde elke keer wat die ging doen zodat ik niet voor verrassingen kwam te staan. Aangezien ik mega zenuwachtig was. Toen de eerste prik kwam was ik erg verbaasd, want ik voelde echt helemaal niks. Het team had het al tegen mij gezegd, maar goed uiteraard geloof je dat niet, haha. Uiteraard voel je wel iets gebeuren, maar het is absoluut niet pijnlijk. De behandeling zelf duurde vijf minuten. Je ziet ook gelijk verschil. Echt bizar dat zo kleine verandering je gelijk een andere uitstraling geven.

Na de behandeling kreeg ik speciale foundation op, zodat ik niet helemaal zonder make-up weghoefde. Ik ben erg blij met het resultaat. Ik durf nu zonder foundation naar buiten. Voorheen deed ik dat absoluut niet. Wat sommige met mascara hebben had ik met foundation.

Kortom, ik ben blij dat ik de stap genomen heb en voel mij nu veel lekkerde in mijn vel. Uiteraard ben ik heel erg benieuwd hoe jullie denken over injectables of eventueel plastische chirurgie? Zouden jullie zoiets overwegen?

Foto voor en na van de behandeling 

Foto 3 dagen na de behandeling. 

Volg:

7 Reacties

 1. 24 januari 2018 / 19:56

  Heel erg mooi geworden! En een fijne review

 2. 24 januari 2018 / 20:30

  Ah Wen, wat knap dat je dit deelt! Vind het heel mooi geworden!

 3. 24 januari 2018 / 21:24

  Mooi resultaat, je ziet duidelijk verschil!

 4. Ciska
  27 januari 2018 / 09:46

  Mooi geworden, goed dat je het gewoon doet. Belangrijkste is dat je jezelf er goed bij voelt!

 5. 2 februari 2018 / 19:41

  Goed artikel, snap heel erg goed dat je zo’n behandeling best heftig vind, maar als je jezelf er beter door voelt is het een goed besluit geweest 😉 Zelf ben ik ook bang voor zulk soort behandelingen, gelukkig zegt mijn vriend dan altijd maar dat ik maar gewoon moet accepteren dat ik wat ouder wordt (de schat!) maar soms blijft dat lastig! Fijn dat je er meer zelfvertrouwen door hebt gekregen!
  Saska | Finance Monkey onlangs geplaatst…Budget tips voor Valentijnsdag!My Profile

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge
Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /customers/e/2/8/wendyvansoest.com/httpd.www/wp-content/themes/pipdig-opulence/inc/functions/inc/functions/instagram.php on line 99

Looking for Something?