Tip | Mijn 5 favoriete zomertrends van 2020

Na weken binnen hebben gezeten mogen we gelukkig alweer dingen ondernemen. Gelukkig maar want ik werd mijn jogging broek wel erg zat :). Nu weer een goed excuses om er leuk uit te zien. De zomer is al begonnen, maar ik deel graag mijn 5 favoriete zomertrends van 2020 met jullie ter inspiratie.

1.Shorts of bermuda
Als alternatief voor de minirok hebben we komend seizoen de shorts of bermuda. In plaats van een broekpak met een lange pantalon kun je dus ook kiezen voor een blazer met een korte broek (rok).

2. BH top
Deze zomer is er niks mis mee met het tonen van je lingerie. Ik ben fan van deze trend, mits je het classy draagt. Ik zelf vind het erg mooi om een mooie bh, crop top of bralette onder een oversized blazer te dragen. Classy maar op een sexy manier. Een andere manier om de bh trend te dragen is met een blouse of transparant shirt.

View this post on Instagram

Ik vind het heerlijk om muziek te luisteren 🎼. Zonder ga ik niet de deur uit. Ik reis veel met het openbaar vervoer en dan vind ik het fijn om mij af te kunnen sluiten van iedereen 🤗. Wat ik ook heel ontspannend vind is om ongeveer 30 a 60 minuten per dag thuis muziek te luisteren op de bank of in bed. Ik zet dan mijn favorieten nummers op, ogen dicht en even verstand op nul. Daarna heb ik weer vol energie om verder te gaan. . . . Ik ben daarom ook super blij met mijn Freebuds 3 van @huaweimobilnl. Ik had nog geen draadloze oortjes dus vind dit echt ideaal. ❤️ Hoe belangrijk is muziek voor jou? #Huawei @huaweimobilenl . . . #HUAWEIP40Pro #HuaweiAppGallery #freebuds3 #amsterdam #fashion #ootd #huaweip40 #bershka #draadlozeoortjes #muziek #balkon #zomer #summer #prada #partner #sp

A post shared by Wendy | Social Media Expert (@wendyvsoest) on

2. Satijn
Satijn, glitters en pailletten… Zolang het maar glans geeft is het welkom in onze garderobe. Niet alleen tijdens de feestdagen, maar ook tijdens de zomer dragen we deze sensuele stof het gehele seizoen door. Kies voor een satijnen co-ord of een slip dress en maak je look af met een paar statement oorbellen en strappy sandalen.

4. Tie-dye
De meest opvallende trend deze zomer is: tie-dye. Van T-shirts met tie-dye tot truien en van broeken tot bikini’s, ieder item is dit seizoen voorzien van deze kleurrijke print.

View this post on Instagram

Excuse my resting bitch face 🙊

A post shared by 𝕽OMY D’FONSECA (@romydfonseca) on

5 Ruffels
In 2018 maakten de ruffles al haar comeback, maar ook dit jaar kunnen we niet om deze trend heen. The bigger the better. Je ziet het veel in jurken en rokken, maar ook shirts, blouses, broeken en zelfs schoenen gaan gerimpeld zijn.

Zoals je ziet heb ik bij elke trend bijbehorende items gevonden van de webshop OTTO. Ze hebben een ruime aanbod aan damesmode en spelen goed in op de trends. Neem zeker is een kijkje bij ze. Nu ben ik uiteraard erg benieuwd welke zomertrend is jouw favoriet?

Volg:

1 Reactie

  1. 14 juli 2020 / 19:59

    Die tweede outfit vind ik zo gaaf bij je, liefde voor dat ruit stofje!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge
Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /customers/e/2/8/wendyvansoest.com/httpd.www/wp-content/themes/pipdig-opulence/inc/functions/inc/functions/instagram.php on line 99

Looking for Something?