Tip | 5 tips om je zeker te voelen in bikini of badpak

Vrouwen en bikini’s/badpakken… het blijft een issue. Veel vrouwen zijn onzeker over hun lichaam, zien al hun imperfecties ineens duizend keer uitvergroot wanneer ze hun bikini of badpak aantrekken. En dan ga je ook nog een strand op waar ontelbaar veel mensen jou en je imperfecties kunnen zien. Hoe kun je ervoor zorgen dat je je lekkerder voelt wanneer je in bikini of badpak in het openbaar bent? Daarom geef ik samen met OTTO vijf tips zodat je toch zelfverzekerd in je bikini of badpak bij het zwembad, strand of bij de strandbar staat te shinen. Want de mooiste, dat ben jij!

1 Niemand is perfect
Soms lijkt het alsof die super slanke vriendin die eruit ziet als een topmodel perfect is, maar perfect bestaat helemaal niet. De een vindt  steil blond haar mooi terwijl een ander donkere krullen als perfectie beschouwt.

Je kan altijd blijven streven naar perfectie, ook wat betreft je bikinilijf, maar je bereikt het niet. Pas wanneer jij trots kunt zijn en blij kunt zijn met hoe je eruit ziet en ondanks dat je weinig kleding aan hebt een leuke tijd kunt hebben, dan is dat perfectie. Blijf dus niet focussen op wat er beter kan, maar focus op het accepteren van de dingen die misschien in jouw ogen niet perfect zijn, maar die wel goed genoeg zijn. Dat gaat tijd doorbrengen in bikini een stuk makkelijker, maar ook een stuk leuker maken!

2 Een zonnebruiner mag best
Een bruine huid laat je er slanker uitzien. Raar maar waar. Maar zie jij er ook zo spierwit uit als de winter net voorbij is. Waarom dan niet een zonnebruiner gebruiken om alvast het ergste wit wat weg te werken? Voordeel is ook dat blauwe plekken en vlekken ook gecamoufleerd worden.

3 Draag een bikini cover-up
Een geweldige manier om je zekerder te voelen is door een extra look aan je bikini/badpak toe te voegen. Dat doe je door een bikini cover-up zoals een strandjurk, pareo, blouse, kimono of sarong.

4 Wees jezelf
Vergeet vooral niet dat mensen vooral op zichzelf gefocust zijn. Vrouwen maken zich veel meer zorgen over zichzelf terwijl ze in een bikini lopen, dan dat ze op andere vrouwen letten. Leg je focus vooral op wat er allemaal om je heen gebeurt. Dat je jezelf onzeker voelt in je bikini zou onderaan je lijstje van prioriteiten moeten staan. Je bent gewoon mooi zoals je bent. Houd ook in je achterhoofd dat iedereen op social media zich van zijn beste kant laat zien. Die work-out girls, fashionbloggers en wereldsterren zijn stiekem net zo onzeker als jij en denk daarom maar niet dat er een foto geplaatst zal worden waar niet even aan ‘’geshopt’’ is.

5 Experimenteer met verschillende badmode stijlen en vormen
Bikini’s en badpakken zijn er in veel verschillende kleuren, patronen, stijlen en vormen en ze laten je lichaam allemaal anders eruit zien. Experimenteer daarom met verschillende bikini’s of badpakken en zoek welke bij jouw type lichaam past. Een bikini in een grote maat is geen reden om er niet sexy uit te zien op het strand, je hebt bikini’s in grote maten en met bikini tops met grote cupmaten in de mooiste en de meest trendy designs. Focus vooral op je sterke punten! Daarom hieronder een paar favorieten stijlen van mij.

Uiteraard ben ik nieuwsgierig. Ben jij tevreden in je bikini of badpak? Of vind je het juist een verschrikking om naar het strand of zwembad te gaan? Mocht het laatste het geval zijn dan hoop ik dat je iets heb aan mijn 5 tips. Jij bent jij en je bent prachtig!

PS: Op de website van OTTO is er veel swimwear aanbod. Daar zal er valt wel één tussen zitten die jouw laat SHINEN.

Volg:

1 Reactie

  1. 1 augustus 2021 / 09:23

    Prachtige bikini’s en die foto van jouw hierboven is ook echt super tof!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge
Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /customers/e/2/8/wendyvansoest.com/httpd.www/wp-content/themes/pipdig-opulence/inc/functions/inc/functions/instagram.php on line 99

Looking for Something?