TIP | Badpakken waarin jij gezien wilt worden deze zomer


Als je twee jaar geleden had gezegd dat badpakken terug zouden komen had ik keihard gelachen. Badpakken zijn toch voor oma’s?  Niks is minder waar. Vanaf 2018 kunnen we niet meer om het badpak heen. Het badpak is zeker niet gebonden aan een bepaald figuur of leeftijd, want van jong tot oud, van slank tot vol; iedere vrouw kan het badpak dragen. Je moet er natuurlijk wél van houden, want een badpak willen dragen is iets heel persoonlijks. Er zijn genoeg dames die zich liever in een bikini vertonen. Maar ik omarm het juist. Ik vind het vrouwelijk en voel mij er sexy in. Daarnaast vind ik het ook erg leuk om het badpak te dragen met een shortje.

Hieronder laat ik een paar favorieten van mij zien die ik heb gevonden op de webshop LASCANA. Met één van deze badpakken wil jij zeker gezien worden deze zomer. Mijn favoriet is de Olympia en Bench. De prints vind ik geweldig. Hiermee val je tenminste op :). Vooral de Bench speelt helemaal in op de badpak trends van 2019. Tenslotte moet je deze zomer een gestreepte badpak in je kast hebben.

En ben jij fan van de badpak? Of kies je toch liever voor een bikini? Ik hoor het graag in een comment hieronder.

PS: Op de website van LASCANA is er veel swimwear aanbod. Dus mocht je nog niet een badpak of bikini hebben volgens de laatste trends dan raad ik je zeker aan om een kijkje te nemen :).

Volg:
Delen:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge
Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /customers/e/2/8/wendyvansoest.com/httpd.www/wp-content/themes/pipdig-opulence/inc/functions/inc/functions/instagram.php on line 99

Looking for Something?