Tip | Fine LaserClinic

Sinds het begin van de komst van het laseren heb ik overwogen om al het overtollige haar permanent te laten verwijderen bij een schoonheidsspecialist. Ik heb een hekel aan scheren met resultaat irritaties en volgende dag alweer stoppeltjes. Waxen vind ik pijnlijk dus dat is voor mij ook niet weggelegd. Toch heb ik nooit de stap gezet. Waarom niet? Ik vind het toch wel een uitgave, het lijkt mij pijnlijk en ik ben ook altijd iemand eerst zien dan geloven. Ik ben half Egyptisch en ben helaas niet gezegend met slechts een paar haartjes die binnen no time verdwenen zijn. Dus ik ben ook erg sceptisch over deze behandelingen en dan vind ik de prijs toch net iets te duur om het uit te proberen.

Drie maanden terug werd ik toevallig benaderd door Stephanie van Fine LaserClinic in Amersfoort of ik interesse had om een behandeling na keuze uit te proberen. Uiteraard was mijn interesse gewekt en wilde ik dit maar al te graag uitproberen.

Bikini lijn
Ik heb gekozen om mijn bikini lijn te laten laseren. Ik vind deze plek namelijk de meest vervelende plek om mij te scheren. De volgende dag heb ik al stoppeltjes en als ik mij daar vaak scheer krijg ik een ontstoken huid (rode bultjes). In de zomer schaam ik mij hier ook echt voor. De keuze was dus al snel gemaakt. Wat lijkt het mij heerlijk om op deze plek nooit meer te hoeven scheren, halleluja!

Intake + Behandeling
In November had ik mijn intake gesprek en eerste behandeling. Toch was ik best zenuwachtig. Er wordt gezegd dat het 100% pijnloos is, maar toch was ik bang dat het pijn zou doen. Vooral op de intieme plek wat ik gekozen heb. Bij binnenkomst werd ik vriendelijk ontvangen en nadat ik een intake formulier had ingevuld kwam Stephanie, de eigenaresse, me ophalen en nam me mee naar de behandelruimte. Stephanie stelde me meteen op m’n gemak en heeft alles duidelijk uitgelegd.

Stephanie werkt met het meest geavanceerde laserapparaat op dit moment namelijk de BIOS Square Epil. Je kan met verschillende standen werken en het apparaat koelt gelijk de huid. Door deze techniek is de behandeling pijnloos. Je kan dus zelf de stand bepalen. Hoe hoger die staat hoe snelle resultaat je ziet en wat er toe leid dat je minder behandelingen nodig heb.

Toen Stephanie mij begon te laseren voelde ik echt geen pijn. Uiteraard voel je wel dat er iets gebeurd, maar het is zeker niet pijnlijk. Voor de eerste behandeling hadden wij de stand op normaal gezet, maar Stephanie liet mij ook voelen als die op de hoge stand staat. Je voelt dan iets meer een prik. Ik vind het heel lastig om dit te beschrijven, maar geloof me het is absoluut niet vervelend. Binnen 5 minuten was ik klaar, ideaal.

Als je laat laseren bij Fine LaserClinic dan ben je ongeveer na 5 a 6 behandelingen klaar. Echter verschilt dit per persoon. Het is dus altijd afwachten hoe jouw haar er op reageert. Daarnaast bepaald de stand ook de hoeveelheid behandelingen die je nodig heb. Stephanie zal dit altijd goed met je bespreken en ze zal zorgen dat je de beste resultaat krijgt.

Tweede behandeling
Afgelopen week had ik mijn tweede behandeling. Dit keer zonder zenuwen, haha. Ik was weer binnen 5 minuten klaar en had dit keer een hoge stand gekozen.

Resultaat zover
Bij de eerste behandeling moet je al resultaat zien. Om eerlijk te zijn heb ik na de eerste behandeling nog niet heel veel verschil gezien. Maar het is nu een week geleden dat ik mijn tweede behandeling heb gehad en ik heb het idee dat het nu al wel langer wegblijft. Uiteraard ga ik jullie hier op de hoogte houden via Instagram en mijn blog. Het is nu nog te vroeg om te zeggen, maar tot nu toe ben ik zeker tevreden.

Gratis Proefbehandeling
Ben jij ook nieuwsgierig geworden of loop je er al een tijdje mee om dit te gaan doen? Dan raad ik je zeker Fine LaserClinic aan. Stephanie biedt namelijk ook een gratis intake en proefbehandeling aan zonder verdere verplichtingen. Super fijn!

Neem zeker is een kijkje op de website voor meer informatie en de prijzen. Uiteraard mag je ook altijd vragen aan mij stellen :). 

Informatie

Fine LaserClinic
Kamp 46
3811 AS Amersfoort

Tel: 033 2022647
Email: Info@finelaserclinic.nl

Volg:

10 Reacties

 1. 11 januari 2018 / 01:03

  Ja, super fijn hé! Ik ga volgende week voor mijn laatste behandeling van de oksels! Ik doe het alleen in een andere laserclinic in Rotterdam, maar ik zou het liefst m’n hele lichaam hierna willen doen, haha.
  Gina onlangs geplaatst…♥ Waarom staat er nog niets op je blog? ♥My Profile

 2. 12 januari 2018 / 11:29

  Wat goed! Ik ben het inderdaad ook aan het overwegen. Niets fijner dan dat het voro altijd verwijderd is. IDeaal en mooi! Mooi beschreven!

 3. 12 januari 2018 / 11:33

  Fijn dat je tevreden bent hoe de behandeling verloopt. Zelf maak ik me niet zo druk om een haartje hier of daar moet ik bekennen.

 4. 12 januari 2018 / 11:33

  gedrukt hoor, ik weet niet of ik het zou durven. Alhoewel ik begrijp dat het geen pijn deed, wie weet durf ik het ooi nog eens.

 5. 12 januari 2018 / 19:41

  Zou dit graag doen voor mijn oksels want heb net hetzelfde probleem. Scheren en de volgende dag is het daar weer

 6. Vanessa
  2 mei 2019 / 18:06

  Dit clinic heeft mijn gezicht verbrand wat een schande dat je hier promotie over makt 👎

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge
Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /customers/e/2/8/wendyvansoest.com/httpd.www/wp-content/themes/pipdig-opulence/inc/functions/inc/functions/instagram.php on line 99

Looking for Something?