Tip | Goodiebox


Kennen jullie GOODIEBOX al? Goodiebox is een maandelijkse box met vijf tot zeven beauty- en verzorgingsproducten. De box is afgestemd op jouw persoonlijke profiel dus de producten zullen ook echt bij jou passen. Het leuke aan de Goodiebox is dat het elke maand een thema heeft en dat de producten geselecteerd worden op basis van populaire en nieuwe trends. Elke maand is de inhoud  een verrassing en heeft meestal een waarde van €65. Zelf betaald je €19,95 per maand inclusief de verzendkosten en is maandelijks opzegbaar. Fijn! Geen verplichtingen.

Ik heb deze maand de #Girlboss box gehad. Kijken jullie mee wat er in zit? 🙂

#Girlboss
De box van deze maand staat helemaal centraal om de vrouwen die ons inspireren. De Girlbosses van deze wereld! Een girlboss hoeft natuurlijk niet een vrouw te zijn die voor zichzelf werkt, maar het draait om vrouwen die inspireren, hun dromen volgen en vrouwen die gewoon ontzettend goed bezig zijn. Als eerbetoon aan die vrouwen heeft Goodiebox deze box samengesteld.

 Slaapmasker – €9
Hoe leuk is deze slaapmasker? Een Girlboss maak drukke dagen dus een goede nachtrust is een must. Wanneer je dit masker voor het slapen gaan op doet ben je verzekerd van een goede reis naar dromenland.

Mudmasky – €23
Dit is een morning boost masker. Het masker werkt in 1 minuut dus ideaal als je in de ochtend weinig tijd hebt, maar wel graag je huid wilt hydrateren en verzachten. Het morning boost Maak geeft je huid ’s ochtends energie, terwijl het gelijk je huid voedt met de benodigde vitamines. Je zal de hele dag stralen!

Emité – €25
Wenkbrauwen is voor een vrouw erg belangrijk dus uiteraard moeten deze perfect zitten. Met de Slant Tweezer pincet van Emité gaat dat zeker lukken. Tip: Epileer je wenkbrauwen in de avond, zodat de huid eromheen tot rust kan komen.


Comme Deux – €17,50
#LIPLOVE van Comme Deux is een lip Oil voor je lippen. Het kan overdag en ’s nacht gebruikt worden, want het geeft extra voeding voor je lippen met vitamine C, E en F.

Blaq – €5
De Hyaluronic Acid Eye Mask, is de ideale middel voor deze feestmaand. Nouja de girlboss kan dit elke maand wel gebruiken :).
Deze zwarte, slimme pads detoxen, oftewel werken ontgiftend en zorgen dat wallen verleden tijd zijn. Zeg maar doei tegen je donkere kringen.

ModelCo – €15,50
Wanneer je wenkbrauwen heb geëpileerd met de Emité dan wil je ze natuurlijk nog mooie maken. Dat kan met deze More Brows Fibre Gel. De kleine vezels geven namelijk de illusie van dikkere wenkbrauwen. De gel zal ervoor zorgen dat je wenkbrauwen een natuurlijke en frisse uitstraling krijgen.

Ik ben helemaal blij met deze box. Het zijn echt items wat ik vaak zal gebruiken. Daarnaast vind ik het concept ook echt geweldig. Zou jij een abbonoment nemen op de Goodiebox? 

Volg:

1 Reactie

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge
Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /customers/e/2/8/wendyvansoest.com/httpd.www/wp-content/themes/pipdig-opulence/inc/functions/inc/functions/instagram.php on line 99

Looking for Something?