Tip | Kaartje2Go x Efteling

Kaartjes versturen is helaas niet meer van deze tijd. De digitale wereld heeft het bijna overgenomen. Mensen vinden het tegenwoordig een hoop gedoe en sturen liever een Whatsapp berichtje, bellen of mailen de persoon. Eigenlijk is dat erg jammer. Ik kan mij nog herinneren hoe leuk ik het altijd vond om een verjaardagskaart of een  kerstkaart  te ontvangen. Ik spaarde ze dan en hing het op mijn deur.

Ik heb daarom besloten om mijn vriendinnen op de ouderwetse manier uit te nodigen voor een leuke meidendagje. Dit keer geen WhatsApp groep, maar een mooie zelf ontworpen kaart. Ik wilde de meiden verrassen en meenemen naar de Efteling. Dankzij Kaartje2go kon ik dit op een magische manier doen.

Kaartje2go
Kaartje2go heeft een ruim assortiment aan kaarten. Je kunt er terecht voor onder andere uitnodigingen, verjaardagskaarten, trouwkaarten en geboortekaartjes! De keuze is reuze en mocht je er niet uitkomen, dan kun je zelf ook een eigen kaart ontwerpen. Ik probeerde Kaartje2go uit en maakte gelijk mijn eigen ontworpen kaart. Uiteraard in Efteling stijl. Kijken jullie mee?  Stap 1
Er is een ruime aanbod aan kaarten op Kaartje2go dus voor iedereen zit er wel wat bij. Ik heb gekozen voor een kaart wat mij het meeste aansprak. Daarna heb ik er mij eigen draai aangegeven. Ik hou er van om creatief te zijn dus dan vind ik het ook leuk om het zelf  te ontwerpen.  Met de voorkant ben ik lang bezig geweest. Ik heb verschillende foto’s gebruikt, verschillende achtergronden, maar na een tijdje puzzelen is het mij eindelijk gelukt waar ik tevreden over was. Het is trouwens erg gemakkelijk om aan de slag te gaan op Kaartje2go. Je kan eigen foto’s gebruiken, maar ze hebben ook veel verschillende kaders, figuren, afbeeldingen en achtergronden. Zie afbeeldingen hieronder:

 Stap 2: 
Wanneer je helemaal tevreden ben met de kaart ga je naar de volgende stap en dat is het formaat kiezen. Zoals je ziet kan je uit 3 verschillende formaten kiezen (zie afbeelding). De meeste kiezen de kleine formaat, maar ik ben dit keer voor de groter gegaan van (21×15 cm) 

Stap 3
Daarna selecteer je hoe je de kaarten wilt versturen. Je kan eerst een proefdruk bestellen naar jezelf om te kijken of de kaart naar wens is. Daarna kan je kiezen om alle kaarten thuis te ontvangen, zodat je het zelf op de post kan doen. Of je laat kaartje2go het rechtstreeks naar de ontvangers versturen. Je kan dan heel gemakkelijk alle adressen noteren. Ik heb gekozen voor de laatste optie. Heerlijk dat alles gelijk voor je gedaan wordt.

  Stap 4
De kaarten zijn onderweg en iedereen ontvangt binnen 1 a 2 dagen een super leuke persoonlijke kaart die ze niet snel zullen vergeten. 🙂 Daarom adviseer ik om soms is lekker nostalgisch een kaartje te sturen naar je dierbare. Persoonlijker kan je het bijna niet krijgen en de ontvanger zal er hoogstwaarschijnlijk flink van staan te kijken. Bovendien is het nét wat handiger om een fysieke kaart te bewaren of op te hangen dan één die je online hebt ontvangen.

Hieronder een paar leuke foto’s van ons geslaagde dag in de Efteling, Ik kan je vertellen wij hadden een magische dag! 

Volg:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge
Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /customers/e/2/8/wendyvansoest.com/httpd.www/wp-content/themes/pipdig-opulence/inc/functions/inc/functions/instagram.php on line 99

Looking for Something?