Tip | Swimwear Lascana

Hi allemaal, Hopelijk is alles goed en zijn jullie gezond. Wat een bizarre tijd, het lijkt net alsof we in een speelfilm beland zijn.

Ik ga er niet te veel over zeggen, want we praten er al genoeg over. Ik wil juist jullie gedachten op leuke dingen brengen zoals dat  afgelopen week eindelijk de zon scheen, de lente is begonnen en we dus richting het mooie weer gaan. Dit betekend dat we alvast kunnen nadenken over badmode. Straks wanneer deze ellende voorbij is dan wil jij absoluut shinen op het strand. Tenslotte met een beetje voorpret is helemaal niets mis. Een goed begin is dan ook het halve werk en daarom vond ik nu een prima moment om de zoektocht naar de perfecte swimwear te starten.

Naast de standaard modellen zoals de halter, bandeau, triangel en badpakken gaan we veel sportieve-, push up-, dieren prints- en mini bikini’s zien. Wat mij ook erg op valt is dat we de kleur oranje deze zomer veel te zien krijgen. Tevens zijn hoogvallende broekjes ook niet weg te denken. Dit is absoluut mijn favoriet, want ik en zelf altijd onzeker over mijn buik en hiermee kan ik het prima camoufleren 🙂

Hieronder laat ik een paar favorieten van mij zien die ik heb gevonden op de webshop LASCANA. Met één van deze badpakken/bikini’s wil jij zeker gezien worden deze zomer. Mijn favoriet is de Monokini, Zwarte bikini met hoge taille (6de afbeelding) en Adidas badpak. De eerste twee vind ik heel sexy en de Adidas badpak maakt mij vrolijk door de kleur.

En voor welke zou jij gaan? Ik hoor het graag in een comment hieronder :).

PS: Op de website van LASCANA is er veel swimwear aanbod. Dus mocht je nog niet een badpak of bikini hebben volgens de laatste trends dan raad ik je zeker aan om een kijkje te nemen :).

Volg:

1 Reactie

  1. 3 april 2020 / 10:35

    Wat een toffe foto van je zeg! en wat heb je een leuke wishlist opgesteld!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge
Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /customers/e/2/8/wendyvansoest.com/httpd.www/wp-content/themes/pipdig-opulence/inc/functions/inc/functions/instagram.php on line 99

Looking for Something?