TIP | Vitaa.nl

Hi allemaal,

Wat een hitte de afgelopen paar dagen in Nederland. Vanaf nu kunnen we weer ademen, haha. De redenen waarom ik weer een blogpost schrijf is omdat ik een onderwerp wil aankaarten. Ik ben benieuwd hoe jullie erover denken en wat jullie ervaringen zijn.

De afgelopen paar maanden merk ik aan mijzelf dat ik energie te kort kom. Ik ben heel erg moe en heb vaak geen energie om iets te doen. Ik heb een vermoeiden waardoor het komt. Op werk en social gebied wil ik te veel doen en hierdoor neem ik te veel hooi op mijn vork. Een andere grote redenen is dat ik geen vast regelmaat heb zoals ik vroeg had. Nu ik voor mijzelf werk kan ik alles zelf bepalen. Begin ik om 08:00 uur of 12:00 uur. Elke keer is het anders. Begrijp mij niet verkeer het is heerlijk, maar geen vaste regelmaat is vermoeid. Ik merk dat ik mijn energie haal uit energy drankjes. Super ongezond!

Gelukkig ben ik nu op het punt gekomen dat ik verandering wil zien. De afgelopen twee weken ben ik bezig om weer regelmaat te krijgen, gezonder te eten en rust te pakken wanneer het nodig is.

Op aanraden van vrienden heb ik verschillende supplementen besteld op www.vitaa.nl. Op deze manier kan ik snel vitamine en energie (binnen) krijgen. Vitaa.nl is een webshop gericht op mensen die zich bezig houden met een gezonde lifestyle, prestaties willen verbeteren of anderszins hun leven een positieve verandering willen geven door het nemen van supplementen.

Ik ben er nu pas mee begonnen dus het is nog te vroeg om te zeggen wat mijn ervaring is, maar hieronder zie je de producten wat ik heb besteld. Multi Totaal
Deze multivitamine is een voedingssupplement dat je helpt bij vermoeidheid en tegelijkertijd het immuunsysteem ondersteunt. Precies wat ik nodig heb 🙂

Vitamine en mineralen
Nutrivian Multi Totaal is een gigantisch uitgebreid vitaminen- en mineralenpreparaat met toegevoegde kruiden en aminozuren. Multi Totaal bevat een uitgebreid vitamine B-complex waaronder vitamine B2, B3, B5, B6 en B12 die helpen bij vermoeidheid. Ook vind je er vitamine C, vitamine D, zink, koper en selenium in die het immuunsysteem ondersteunen. Bovendien bevat Nutrivian Multi Totaal mineralen zoals calcium en magnesium voor je spieren en botten en selenium voor je haren en je nagels.

Ashwagandha Alive Capsules
Er wordt gezegd dat Alive Ashwaghanda breed inzetbaar is voor mensen met een moderne, stressvolle levensstijl die vaak vermoeid zijn. Daarnaast werkt het ook bij koorts, ontstekingen en besmettingen, verzwak immuunsysteem, slecht humeur en stress.

Dit sprak mij erg aan en daarom dat ik deze graag wil proberen. Neubria – energy charge capsules
Ook dit is om meer energy te krijgen. Neubria Charge is een voedingssupplement dat speciaal is ontwikkeld voor de verbetering en ondersteuning van het lichamelijke vermogen en cognitieve vaardigheden. Dit product is samengesteld door wetenschappelijke experts en kan bijdragen aan het verminderen van moeheid en het opbouwen van vitaliteit zonder een opgejaagd of onrustig gevoel te krijgen.

Ik hoop door deze te gaan gebruiken dat ik niet meer neig naar energy drankjes.  Wat doet Neubria Charge precies?
Het vermindert je vermoeidheid, Het bouwt je vitaliteit en energielevel weer op, het verbetert je prestatie en alle Neubria producten zijn GMP gecertificeerd.

Ik ben erg benieuwd naar de supplementen. Over een paar maanden zal ik jullie laten weten of het ook effect heeft. Maar ik ben ook heel erg naar jullie ervaringen! Gebruiken jullie supplementen? Zoja wat doet het bij jou? Ik hoor het graag in een comment.

Volg:
Delen:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge
Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /customers/e/2/8/wendyvansoest.com/httpd.www/wp-content/themes/pipdig-opulence/inc/functions/inc/functions/instagram.php on line 99

Looking for Something?