TIP | Welke Iphone? Tele2 weet raad!

Iphone 11 pro - Tele2 In Oktober 2019 werd door Apple de nieuwe iPhone 11,  11 Pro  en 11 Pro Max gelanceerd. Hier schreef ik een uitgebreid artikel over wat je hier kan vinden. Het liefst had ik gelijk in oktober de nieuwe iPhone gehaald, want als Apple fan ben ik natuurlijk erg benieuwd naar de nieuwe telefoon. Helaas had ik begin 2019 net de iPhone XS gehaald dus om een paar maanden later de nieuwe iPhone aan te schaffen paste helaas niet in mijn budget. Maar nu is het eindelijk zo ver!! In Juni mag ik van mijzelf de nieuwe iPhone halen :).

Welke iPhone?
Alleen welke ga ik halen? de 11, 11 Pro of 11 Pro Max? Gelukkig heb ik dankzij Tele2 een keuze kunnen maken. Op de website van Tele2 wordt het verschil tussen deze drie iPhone’s heel goed beschreven en uitgelegd. Uiteindelijk heb ik besloten om voor de iPhone 11 Pro te gaan. Doordat ik het zelf erg moeilijk vond om een keuze te maken heb ik besloten om een artikel hierover te schrijven met de informatie van Tele2. Een iPhone kopen kan lastig zijn vooral omdat er zoveel informatie wordt verschaft en daarom wil ik jullie hier graag bij helpen.

Vergelijken
Bij Tele2 kan je heel gemakkelijk iPhones met elkaar
vergelijken. Je selecteer de 2 of 3 telefoons waaruit je niet kan kiezen en Tele2 doet de rest. Je kan vergelijken op grootte, camera, processor en andere specificaties van de Apple telefoons. Wanneer je keuze gemaakt is kan je gaan kijken met welk abonnement je het toestel kan gaan koppelen.Ik ga in dit artikel dus niet de verschillen benoemen van de drie iPhones, want dan verwijs ik je graag door naar de pagina van Tele2. Maar ik ga jullie wel wat tips geven waarop je moet letten bij je keuze. Waarschijnlijk heb je al nagedacht over wat je belangrijk vindt, bijvoorbeeld een supergoede camera, een groot scherm of een accu die lang mee gaat. Schrijf deze punten op en hou hier rekening mee bij je keuze. Je zou denken dat is logisch, maar ik ben heel gevoelig voor design. Ik neig dus vaak naar een telefoon die er mooi uitziet, maar niet altijd de functies heeft waarnaar ik op zoek ben. Deze valkuil heb ik in het verleden helaas iets te vaak gemaakt. Vandaar nog even een extra waarschuwing voor de design lovers.

Hieronder  3 punten waarop je moet letten bij het vergelijken:

  1. Let niet alleen op het aantal inch, maar ook op de verhoudingen van het scherm. Een groot scherm is fijn als je vaak series kijkt op je telefoon. Maar als je kleine handen hebt, kan het onhandig zijn.
  2. Wil je veel foto’s maken? Foto’s van goede kwaliteit gebruiken veel geheugen. Het kan dus slim zijn om een smartphone te kiezen met veel GB aan geheugen, als je veel hoge kwaliteit foto’s maakt.
  3. Wie vaak onderweg is, heeft baat bij een grote accu. Want in het vliegtuig of in de trein zijn er soms nog geen oplaadpunten beschikbaar.

Waarop heb ik mijn keuze gebaseerd?
Voor mijn werk organiseer ik veel shoots dus de camera en geheugen waren voor mij de belangrijkste punten.  Met de 11 Pro kan je net is meer qua camera functies (resolutie). Het liefst wilde ik voor de 512GB, maar budget wise heb ik uiteindelijk toch gekozen voor de 256GB. Daarnaast speelde het formaat ook een grote rol. Ik wilde nooit de pro aanschaffen, omdat ik die altijd te groot vond. Nu is de iPhone 11 pro niet veel groter dan het oude model, dus je heb geen boodschappentas nodig om deze  te vervoeren :). De Max was voor mij daarom gelijk uitgesloten en omdat de camera van de iPhone 11 Pro beter is dan de iPhone 11 kwam ik uiteindelijk bij de iPhone 11 pro terecht.

Ik hoop dat jullie iets hebben aan dit artikel. Succes met het maken van je keuze. Op de vergelijking pagina van Tele2 kan je echt alle telefoons vergelijken dus het hoeft niet perse een iPhone zijn. Ik kan niet wachten tot Juni wanneer ik de iPhone 11 Pro eindelijk kan bestellen :).

PS: Wanneer je nu een nieuwe iPhone besteld via Tele2 ontvang je een jaar lang gratis Apple TV+.

Volg:

2 Reacties

  1. 19 mei 2020 / 11:32

    Wat een fijn en informatief artikel, looking good! Zelf ben ik ook aan het kijken naar een nieuwe telefoon, op dit moment heb ik een sim only abonnement genomen en blijf ik mijn IPhone X gebruiken tot die kapot is.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge
Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /customers/e/2/8/wendyvansoest.com/httpd.www/wp-content/themes/pipdig-opulence/inc/functions/inc/functions/instagram.php on line 99

Looking for Something?