Tips | 5 trends die niet mogen ontbreken in de zomer van 2022

Zomer! Wat hou ik daar toch van! Helaas is het deze week iets minder, maar volgende week krijgen wij een week lang heerlijk weer. Ik hoorde zelfs dat er een hitte golf verwacht wordt :S. Gelukkig vertrek ik net die zaterdag naar Ibiza dus ik zoek absoluut ook de hoge temperaturen op, maar dan wel met de zee naast de deur, haha.

Maar bij de zomer hoort natuurlijk ook nieuwe zomerkleding! In dit artikel deel ik met jullie de 5 trends die niet mogen ontbreken deze zomer 2022. My Jewellery stelt my nooit teleur met hun kleding dus ik heb gelijk wat voorbeelden voor jullie gevonden, zodat je gelijk kan shoppen.

1. Cut-out dress
Als je een stijlvolle en comfortabele optie voor de zomer zoekt, zoek dan niet verder dan de cut-out jurk. Uitgesneden jurken zijn perfect voor warme dagen, dankzij hun ademende stof en losse pasvorm. Bovendien zijn ze uiterst veelzijdig. Draag ze met hakken voor een avondje uit, of sandalen om het casual te houden. En als je bang bent dat je te veel huid toont, don’t be – er zijn genoeg uitgesneden jurken die zowel stijlvol als bescheiden zijn. Dus of je nu naar het strand gaat of dinner heb in een chic restaurant zorg ervoor dat je een paar uitgesneden jurken in je koffer stopt – je zult er blij mee zijn.

my-jewellery

2. A Pop of Color
Deze zomer kom je er niet omheen, kleur! Alle kleuren mogen en vooral met elkaar combineren. Fuschia met groen of oranje of Lila met roze. Alles mag deze zomer en we love it! Vind je dat colourblocken te ingewikkeld? Ga dan gewoon van top tot teen in één kleur.
My-Jewellery pop of color3. Mini rok
Het is officieel: de minirok is deze zomer weer in volle kracht. Of je nu naar het strand gaat of van een avondje uit in de stad geniet, er is geen betere manier om met je benen te pronken dan met een stijlvolle minirok. Maar waarom maken minirokjes precies zo’n comeback? Daar zijn een paar redenen voor. Ten eerste zijn ze ongelooflijk comfortabel en gemakkelijk te dragen. Wat voor weer het ook is, je kunt altijd op een minirok rekenen om je koel en comfortabel te houden. Ten tweede zijn ze veelzijdig – je kunt ze op- of afkleden, afhankelijk van je stemming en de gelegenheid. En last but not least: ze zijn gewoon leuk!
my-jewellery mini rok
4. Plissé rokken
Plooirokken of plissé rokken zijn deze zomer om verschillende redenen een geweldige keuze. Ten eerste zijn ze uiterst flatteus, dankzij de manier waarop de stof om het lichaam valt. Ten tweede zijn ze heel comfortabel, want de stof is licht en luchtig. Ten derde zijn ze gemakkelijk te stylen, want ze kunnen naargelang de gelegenheid op- of afgekleed worden. Ten vierde zijn ze perfect voor warm weer, want ze helpen je koel en comfortabel te houden.
plisse rok - my-jewellery5. Badmode
Deze zomer ga je voornamelijk cut-out, glitter, touwtjes en asymmetrische badmode zien. Myjewellery stelt je hierin in ieder geval niet teleur. Ik zal er verder ook niks meer over zeggen, maar laat het gewoon zien :). Oh trouwens body Jewellery mag hierbij ook zeker niet ontbreken!
my-jewellery badmode
my-jewellery badmodeDat was het! 5 trends voor deze zomer zowel comfortabel als stijlvol te zijn deze zomer. Met deze keuzes versla je de hitte en ben je tegelijk modieus! Stay cool, people!

Volg:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge
Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /customers/e/2/8/wendyvansoest.com/httpd.www/wp-content/themes/pipdig-opulence/inc/functions/inc/functions/instagram.php on line 99

Looking for Something?