Beauty | Maybelline Fit Me Matte & Poreless Foundation

maybelline-fit-me-matte-poreless-foundation-1
H
i allemaal! Vandaag een artikel in het Nederlands. Eindelijk mag ik het met jullie delen en ik moet eerlijk bekennen dat ik het erg spannend vind. Mocht je mij volgen op Instagram of Snapchat dan weet je misschien al waarover ik het heb. Namelijk de video van Maybelline. Dit te eren van de nieuwe Maybelline foundation ‘Fit Me Matte & Poreless’. De zoektocht naar de perfecte foundation is super lastig. Het vinden van de juiste kleur, textuur en dekking kan een echte uitdaging zijn. Daarom mocht ik met 5 andere (hele leuke) influencers (Jamey, Sarah, Sanne, Lisa en Susanne) deze foundation testen. Uiteraard met een heel camera ploeg erbij, haha HELP!!!!

Ik was echt heel zenuwachtig. Model spelen geen probleem, maar wanneer ik moet praten of presenteren dan komt het niet goed. Gelukkig viel het reuze mee en ben ik super blij met het resultaat. Om nog terug te komen op de foundation. Deze is echt super fijn. Het past zich aan de teint en textuur van jouw huid wat zorgt voor een natuurlijk mat resultaat. Mijn perfecte fit is 130 en uiteraard ben ik benieuwd wat jouw perfecte fit is. #findyourfit. Deze kan je vanaf nu kopen in de winkel of online voor €9,95.  Zie hier het filmpje 🙂

maybelline-fit-me-matte-poreless-foundation-2 SAMSUNG CAMERA PICTURES SAMSUNG CAMERA PICTURES SAMSUNG CAMERA PICTURES SAMSUNG CAMERA PICTURES maybelline-fit-me-matte-poreless-foundation-3

Volg:

2 Reacties

  1. 4 november 2016 / 14:42

    Gaaf hoor! Dit is een foundation die ik zeker wil proberen. Ik ben benieuwd welke mij het best fit.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge
Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /customers/e/2/8/wendyvansoest.com/httpd.www/wp-content/themes/pipdig-opulence/inc/functions/inc/functions/instagram.php on line 99

Looking for Something?