Outfit | City Sparkling

Hi allemaal! Gisteren ben ik op kadootjes jacht gegaan voor kerstmis en ik heb mijzelf ook verwend. Ik heb eindelijk een nieuwe MacBook Pro! Het werd echt tijd, want mijn oude laptop was erg langzaam en de middelste toesten werkte bijna niet meer. Het was echt verschrikkelijk! Maar daar heb ik nu gelukkig geen last meer van yeah!!

Vandaag wilde ik jullie een nieuwe look laten zien. Mijn hele outfit komt van ComeGetFashion en ik vind het de perfecte city look. Een mooi zwart jurkje met overknie laarzen en een chique jas. De outfit was trouwens zo geslaagd dat er een jongen naar mijn toe gerend kwam om te zeggen dat ik er fantastisch uitzag. Het was best vreemd, maar wel lief haha.

Daarnaast draag ik mijn nieuwe sieraden van My iMenso en prachtige horloge van Ice Watch.  Dit horloge heeft een gouden band met lovertjes en de wijzerplaat heeft een goudkleurige achtergrond. De glitters zie je niet over het hoofd en is perfect voor de feestdagen. Deze collectie wordt de CITY spalking genoemd en bestaat uit 6 verschillende modellen in twee maten. Neem hier een kijkje welke modellen ze nog meer hebben uit deze collectie. Met dit horloge sta je in ieder geval in de spotlight.

Wat vinden jullie van deze look en horloge? En wat gaan jullie met de feestdagen doen? 

Shop the look

JasComeGetFashion*, JurkComeGetFashion*, Laarzen – Zalando*, CapComeGetFashion*, SieradenMy iMenso*, HorlogeIce Watch*

Volg:

2 Reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge
Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /customers/e/2/8/wendyvansoest.com/httpd.www/wp-content/themes/pipdig-opulence/inc/functions/inc/functions/instagram.php on line 99

Looking for Something?