Outfit | Comfy and Wandering


Hi babes! Alles goed? Vandaag wil ik weer wat nieuwe items met jullie delen die ik afgelopen week gekregen heb. Om te beginnen met mijn witte sneakers van VanHaren. Deze vind ik echt heel erg leuk. De grote/lange veters maken de gympen erg speels. De zool en achterkant is grijs waardoor het niet een witte sneaker uit vele wordt. Ik combineer ze met mijn zwarte broek van ComeGetFashion en roze satijnen blouse.

Tevens kijken jullie nu naar de nieuwe brand ambassadeur van MY iMenso. Een sieraden merk waarbij jezelf je eigen uniek en persoonlijk sieraad creëert. Het MY iMenso medaillon (een hanger) kan op oneindig veel manieren gepersonaliseerd worden: simpelweg door het te openen en Insignia’s (inserts) toe te voegen en te combineren. Alles is mogelijk! Er zijn veelzijdige designs en je kan zelfs foto’s, en persoonlijke teksten laten maken.  Ik heb gekozen voor de wereldkaart in het rosé goud. Zoals jullie weten hou ik van reizen dus dit past helemaal bij mij. De armband en ring komen ook van MY iMenso. Ik ben helemaal enthousiast over dit merk en vind het een eer om barn ambassadeur te mogen zijn.

Wat vinden jullie van mijn nieuwe gympen en sieraden? 

Shop the look

Blouse – Zara, BroekComeGetFashion*, GympenVanHaren*, SieradenMy iMenso*, EnkelbandjeMy-Jewellery*

Volg:

2 Reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge
Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /customers/e/2/8/wendyvansoest.com/httpd.www/wp-content/themes/pipdig-opulence/inc/functions/inc/functions/instagram.php on line 99

Looking for Something?