Event | Anna Nooshin swimwear collection Hunkemöller

Ladies, goed nieuws! Vandaag is de Anna Nooshin by Hunkemöller swimwear collectie online verkrijgbaar. Helaas zijn de triangle bikini’s (bloemen borduursel en pailletten) pas volgende week woensdag verkrijgbaar wanneer de hele collectie in de winkel ligt. Wees er in ieder geval snel bij, want online zijn er al veel uitverkocht.

Afgelopen woensdag had ik de eer om de collectie al te bewonderen tijdens een heerlijke lunch in het Vaudeville Theather. De collectie  bestaat uit fashionable badpakken, bikini’s met zowel kleine broekjes als hight waist modellen, met eye-catching details als embroidery, pailetten en speelse bandjes. Mijn favoriet is de triangle bikini met de bloemen. Ik moet dus nog even geduld hebben tot woensdag. En ga jij een bikini bestellen/kopen? Zoja Welke?


Geniet van je weekend!

Fotografie bij Jesaja en ikzelf

Volg:
Share:

9 Reacties

 1. 10 februari 2017 / 17:46

  Ik heb een setje besteld, ik ben mega benieuwd hoe het staat en of het broekje goed is. Alles bij de hunkemoller pas ik in maat M.. qua lingerie broekje dan maar een bikini broekje twijfel ik over.. gelukkig ben ik nog bezig met afvallen dus ik wilde ook weer geen L nemen.. stel dat er nog vijf kilo af is voor de zomer dan flubbert die weer dacht ik..

  • 10 februari 2017 / 22:14

   Hi Rachel,

   Wat leuk! Welke heb je besteld? Ja altijd lastig met de maat. Heb ze wel gezien, maar niet kunnen passen dus het wordt bij mij ook een gok. Een flubber broekje wil je ook niet. Zie het zo, meer motivatie om nog meer af te vallen haha. En anders kan je hem altijd nog omruilen in de winkel 15 februari.

   Liefs,

 2. 10 februari 2017 / 20:51

  Mooie collectie, vooral dat zwarte topje met de rode bloemen! Leuk dat je erbij was. x

 3. 16 februari 2017 / 16:03

  Die met de bloemetjes is ook zeker weten mijn favoriet!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge