Event | DWRS Label x Meet the Influencers


Samen met Chereneffe ben ik Meet The Influencers Agency gestart. Wij gaan merken helpen met de influencers marketing. Kortom wij zorgen ervoor dat jouw product of dienst door de tofste Influencers wordt gepromoot.

Afgelopen donderdag was de kennismaking van DWRS Label met de influencers tijdens een heerlijke lunch bij Bar Botanique. DWRS Label is onze eerste klant dus Chereneffe en ik vonden het hartstikke spannend, maar de lunch was een succes en dat kan alleen maar een goed begin van de campagne betekenen. Wij hebben er in ieder geval zin in!

DWRS Label heeft zeven toffe meiden gekozen als brand ambassadeur. Het komend half jaar zullen zij de nieuwste modellen gaan showen op hun Instagram en blog. Wat ook een leuk nieuwtje is, dat DWRS Label een samenwerking met Disney heeft. Op de foto’s zie je al een sneak peek van deze collectie. Ik zelf vind de witte sneakers met Minnie Mouse helemaal te gek.

Afgelopen donderdag was een geslaagde middag! Meet The Influencers Agency is nu officieel een feit! Ik vind het spannend, maar ben ook heel erg enthousiast. Ik kan niet wachten om voor meer merken dit te gaan doen.

Bij deze wil ik ook graag Sophie de Ruiter en Ileenja Marina bedankt. Sophie de illustraties van de meiden zijn prachtig, iedereen was er super blij mee.  Ileenja bedank voor de toffe foto’s en geduld. Zeven van die influencers op de foto zetten is hard werken, haha. Daarnaast wil ik ook DWRS Label bedanken voor het geloven in ons. 

Foto Credit – Ileenja Marina
Foto 1, 2, 12 en 16 via Jennie

Volg:

1 Reactie

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge
Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /customers/e/2/8/wendyvansoest.com/httpd.www/wp-content/themes/pipdig-opulence/inc/functions/inc/functions/instagram.php on line 99

Looking for Something?