Event | Emoves Festival Eindhoven

Afgelopen weekend ben ik samen met een vriendin (Christina) naar Eindhoven geweest. EindhovenCity had mijn uitgenodigd om het Emoves Festival bij te wonen en om de stad Eindhoven te ontdekken. Daar zeg ik natuurlijk geen nee tegen.

Emoves Festival is een Urban Culture Festival wat iedere jaar plaatst vind in Eindhoven. Jong talent en (inter)national professionals krijgen hier de kans om zichzelf te bewijzen. Het festival staat in het teken van muziek, dans, art en sport. Door heel Eindhoven worden er competities, events, shows en seminars georganiseerd. Kortom een weekend vol gezelligheid.

EindhovenCity had voor een select groep influencers 2 leuke dagen georganiseerd om kennis te maken met de stad Eindhoven en het festival. Ik vertel je er graag meer over en zal gelijk tips geven voor de beste hotspots, hotels en restaurants.

Vrijdag avond kwamen Christina en ik aan in het Inntel Hotels Art Eindhoven. Deze is vlakbij gelegen aan het station en zit zo goed als midden in het centrum. Wat een prachtig hotel is dit. Binnenkort lees je een volledig hotel review.

De volgende dag begonnen wij met een korte city tour. Bobby van EindhovenCity gaf ons een rondleiding en vertelde een en ander over Eindhoven. Daarna hadden wij een heerlijke lunch bij Usine. De clubsandwich is een echte aanrader. Na de lunch gingen we richting het 18 Septemberplein om naar de sport activiteiten te kijken zoals Freerun, Tricking en BMX Spins. Gelukkig was er ook tijd om wat winkels te bezoeken. Tja ik blijf een fashion meisje he :P. Daarna gingen we naar de Next Step Dance battles in de Effenaar (discotheek). Hier zagen wij de kids battle. Super schattig! En wat een moves maken die kleintjes, niet normaal. Na dat wij ons hadden opgefrist in het hotel hadden wij een heerlijk dinner bij restaurant Kazerne Dinner. Mega mooie locatie en heerlijk eten. Daarna was het de bedoeling om met een aantal te gaan stappen in de Vooruitgang. Helaas ben ik erg ziek geworden. Ik denk dat het kwam door moeheid en te veel eten. Het stap avondje werd het helaas voor mij niet.

Op zondag begonnen wij met een heerlijke lunch bij Valenzia Restaurant. Hier kregen wij heerlijke tapas. Daarna gingen wij met ze alle naar de Berenkuil. Hier waren 150 graffiti artists aanwezig om hun werk te laten zien. Was echt heel gaaf om te zien. Dit leverde ook prachtige foto’s op voor mijn Instagram, haha. Daarna gingen wij naar Strijp-S (creatief en cultuur hart van Eindhoven) waaronder anderen een food festival bezig was, kan shoppen bij de Uran Shopper (kleinschalige initiatieven op het gebied van fashion, design, vintage en interieur) en waarbij het leek alsof we op het strand waren. Als afsluiter gingen we met ze alle naar Het Student hotel voor een hapje en drankje.

Ik heb echt een super leuk weekend gehad. Eindhoven heeft mijn op een goede manier verrast. Ik zelf kom er alleen wanneer ik vanaf het vliegveld Eindhoven vliegt, maar ik ga zeker nog een keer terug komen. Erg leuke stad waar je veel kan doen.

En ben jij wel eens in Eindhoven geweest? Wat vond jij van de stad? 

Bedankt EindhovenCity voor het leuke weekend!

Volg:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge
Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /customers/e/2/8/wendyvansoest.com/httpd.www/wp-content/themes/pipdig-opulence/inc/functions/inc/functions/instagram.php on line 99

Looking for Something?