Event | FOTB: The White Dinner 2017


Afgelopen donderdag organiseerde Friends of The Brands in samenwerking met JAN Magazine de tweede White Dinner in de Harbour Club in Amsterdam. Ik was één van de gelukkige die aanwezig mocht zijn bij dit exlusive event. De bedoeling van dit concept is dat merken hun nieuwste producten/diensten presenteren aan de media. Kortom, een indrukwekkende witte dinertafel, 50 invloedrijke BN’ers, bloggers en social influencers, 6 exclusieve merken en het goede doel Metakids vormen samen de hoofdrol in deze culinaire avond.

Zoals de naam al doet vermoeden is het thema wit. Ik heb gekozen voor een prachtige jurk van Missguided. Het bovenstuk van de jurk is doorschijnend, maar dankzij de bandeau bra van Magic Body Fashion was het probleem opgelost. De Harbour Club was ook helemaal om getoverd in wit. Het zag er echt prachtig uit. De organisatie heeft zicht weer overtroffen. Licor43
Bij binnenkomst werden wij getrakteerd op een heerlijk drankje van Licor43. Kunnen jullie nog herinneren dat ik samen met Britt Visser naar San Sebastian ben geweest voor 43 hours of passion with Licor43? Nee! Neem dan zeker nog is een kijkje bij mijn post :).  Metakids x JAN Magazine
Elke editie van FOTB wordt er een goed doel gesteund. Dit keer was het MetaKids. Metakids is een stichting die zich inzet voor kinderen met een metabole ziekte (stofwisselingsziekte). Om de dag sterft hier een kindje aan. Samen met JAN Magazine heeft MetaKids  een actie opgezet om meer bekendheid aan deze ziekte te geven en om geld in te zamelen. Alle genodigden van The White Dinner was gevraagd om een tas te doneren, zodat die geveild kan worden aan de lezeressen van JAN Magazine. Super goed deze actie! Ik heb daarom vier tassen meegenomen. Hou daarom zeker de website van Jan Magazine in de gaten en wie weet wordt jij de eigenaar van één van mijn tassen (of iemand anders) en steun je nog een goed doel ookGreat Beauty Bar

Hier werden wij geïntroduceerd met schitterende producten van Anastasia Beverly Hills en kregen we les hoe je het beste je wenkbrouwers kan tekenen. De contour kit (jaja ik hou ervan) en de glow kit vond ik echt prachtig. Zeker producten die ik snel wil gaan aanschaffen. Heb uiteraard nog niet genoeg make-up, haha.  Omoda
Denk dat iedereen het wel kent, toch? Hier kregen wij de laatste trends te zien en mochten we allemaal een paar schoenen uitkiezen. We werden weer flink verwend! Welke ik gekozen heb ga ik nog niet verklappen, maar jullie zullen het snel voorbij zien komen op Instagram en mijn blog.  Hannah
Heel slecht maar dit merk kende ik nog niet. Maar de producten wat werd gepresenteerd (Brilliant Touch en Touch of Silk) zag er goed uit. Daarnaast hoorde ik van de andere meiden die al bekend waren met het merk dat het echt wonderen verricht. Voor elke huidtype/probleem hebben ze de oplossing. Arielle en ik kregen een korte huidanalyse, wat super interessant is. Daarnaast heb ik ook een product meegekregen wat mijn glimmende hoofd tegen gaat. Heb hier altijd zo last van en vind het verschrikkelijk. Dus ik ben erg benieuwd.Avanca Products
A
vanca Products heb ik al leren kennen bij de Giftsuite en toen mocht ik kennis maken met de bluetooth Audio oorwarmers. Super fijn product trouwens! Deze avond lieten ze ons hun nieuwste product zien. Namelijk de ToughGlass voor smartphones. Als je telefoon laat vallen hoef je dus niet zo snel bang te zijn dat je scherm kapot is. Dit vind ik echt geniaal, want ik heb van mijn les geleerd 1,5 jaar geleden. Ik had mijn gloed nieuwe iphone 6 laten vallen. Hele scherm was kapot. Ik hou van Apple, maar als er iets kapot is betaal je de volle prijs. Kortom ik liep toen weer een jaar met mijn oude Iphone 5. Dankzij Avanca Products gaat dit niet gebeuren bij mijn nieuwe Iphone 7. Daarnaast hebben ze nog veel andere leuke gadgets, neem zeker is een kijkje op hun website. Change Laserclinic
Toen ik hoorde dat Change Laserclinic ook op het event zou staan werd ik erg enthousiast. Al jaren wil ik dit doen. Ik heb namelijk echt een hekel aan scheren en vooral bij mijn bikini lijn. Doordat ik buitenlands bloed heb, heb ik helaas ook iets meer haar dan ik zou willen. Eigenlijk zou ik elke dag wel moeten scheren, want ik haat stoppeltjes. Maarja dan krijg je weer die irritatie (rode bultjes). Harsen daar ben ik een mietje voor dus dat is ook geen optie voor mij. Maar dankzij deze laser techniek kan ik van mijn probleem af komen. Echter hield het prijskaartje mij altijd tegen. Daarnaast hoorde ik verschillende verhalen. Bij de één werkt het wel en bij de ander niet. Ik heb daarom altijd erg getwijfeld om het te doen. Maar ik ben nu overtuigd! Tijdens het event is één van mijn oksels gedaan en ik moet toegeven dat het minder snel terug komt. Dan toch maar die afspraak gaan plannen. All Time Favourites
All-time Favourites is het Amsterdamse grote tassenmerk dat vooral bekend staat om haar multifunctionele hippe shoppers die ideaal zijn als weekendtas, strandtas, reistas, sporttas, handbagage en boodschappentas. Echt super leuk! Ik ga eind april naar Marrakech en in Mei naar Ibiza dus dit is echt perfect. Heerlijk voor naar het strand. En daarnaast hoe leuk zijn de printjes wel niet? Ik ben fan van de palmbomen. Na het kennis maken van alle merken was het tijd om plaatst te nemen aan de grote witte eettafel. Wat was het eten lekker! 
Rond 23:00 uur was het tijd om weer naar huis te gaan. Dit is altijd een grote uitdagen, omdat je een mega zware goodiebag meekrijgt. Lange leven Uber, haha.

Bedankt Friends of The brands voor deze speciale avond! Het was een geweldige ervaring en ik heb weer leuke mensen en merken leren kennen.

Bedankt voor het lezen en geniet van je zondag!

Photography by Friends of the Brands

Volg:

4 Reacties

 1. 2 april 2017 / 10:09

  Wauw wat een geweldig event zeg! Ik vind het echt heel goed dat jullie tassen konden doneren, geweldig om op die manier kinderen te kunnen helpen! Dat eten ziet er ook zo lekker uit. Ik ben trouwens super benieuwd naar de schoenen van Omoda! Malou x

 2. 2 april 2017 / 14:17

  Wauw wat zag het er allemaal gaaf uit zeg! Prachtige jurk had je ook aan!

 3. 3 april 2017 / 18:49

  Prachtige outfit! Staat je leukk
  En wat een tof event.

  Groetjes x

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge