Event | Hair Fashion Night x Wendy van Soest


Afgelopen donderdag organiseerde ik samen met L’Oreal Professionnel en Novelli Kappers een feestje in Utrecht wat in het teken stond van het grootste Hair Fashion Event van Nederland, Hair Fashion Night 2017!

Novelli Kappers was één van de flagship locaties en had mij gevraagd om de host te zijn van de avond. Super leuk, maar vond het uiteraard ook erg spannend. Maar het was een geslaagde avond. Prosecco, tapas van El Mundo, goodiebags en heel veel gezelligheid. Op de avond zelf kon je gratis één van de 10 exclusieve looks laten aanmeten. Zoals hot braids, sexy waves en nog andere trends.

Uiteraard heb ik een paar leuke foto’s gemaakt om je een idee te geven hoe de avond was. Bij deze wil ik iedereen bedanken die langs is geweest. Dikke kus! 

Volg:

4 Reacties

  1. 20 juni 2017 / 11:54

    Wat tof dat je dit organiseerde zeg! Ik kan me voorstellen dat het spannend is, maar het ziet er allemaal ontzettend mooi en leuk uit. En al die kapsels, wauw! Malou x

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge
Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /customers/e/2/8/wendyvansoest.com/httpd.www/wp-content/themes/pipdig-opulence/inc/functions/inc/functions/instagram.php on line 99

Looking for Something?