Event | Magnum Pyjama Party


Afgelopen woensdag had ik een pyjama party met Magnum. OMG! Wat was het gaaf! Ik denk serieus het beste feest van 2017, haha.

Uiteraard had Magnum een reden voor dit feest, want het was de launch van hun nieuwe Magnum Pints: het ultieme Magnum genot in een pint (beker). Dit pakte Magnum grootst aan, want ze hadden het hele Conservatorium hotel afgehuurd voor bekend Nederland, bloggers, influencers en media. Kamers waren omgetoverd tot een echt Magnum experience. Pillow fights, optredens, dans performens, cocktails, schoonzwemmen en heel veel chocola en drank.

Rond 22:30 uur verzamelde iedereen zich in de grote zaal om de nieuwe Pints te bewonderen en te proberen. Daarna ging het feest lost tot in de late uurtjes. Nogmaals wat was het gaaf! Ook zo leuk om te zien hoe iedereen zijn best had gedaan op de dresscode. Gelukkig kon iedereen in het hotel blijven slapen, want ik denk dat niemand meer naar huis kon gaan na zo avond. Magnum super bedankt voor deze toffe avond. Eentje die ik niet meer zou vergeten!

Lees hier meer over Magnum. 

Volg:

3 Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge