Outfit | Keep it Classic


Jongens wat ben ik toch blij dat we steeds vaker de zon gaan zien. Eindelijk die panty’s weg. Daarom vandaag een zomerse post. Ik draag een super cute rokje van Loavies wat ik gecombineerd heb met een roze blouse. Om het af te stijlen draag ik er zwarte laarsjes en lange jas bij. Perfecte outfit voor overdag, maar verander de blouse voor een (sexy) top en laarzen voor hakken en je bent klaar voor een avondje uit. Wat vinden jullie van deze look?  

Shop the look

Top – H&M, SkirtLoavies*, Coat – Zara, Shoes – Boohoo*, Bag – Valentinohandbags*, RingsPandora*, Earring – Wildthings*

Fijne dag!

Photography by Saar

Volg:

3 Reacties

  1. 15 april 2017 / 20:11

    Echt een toffe look! Ik zag deze blouse al vaker voorbij komen en de kleur is zo gaaf! Deze moet ik echt nog scoren haha!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge
Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /customers/e/2/8/wendyvansoest.com/httpd.www/wp-content/themes/pipdig-opulence/inc/functions/inc/functions/instagram.php on line 99

Looking for Something?