Tip | Lingerie maakt gelukkig

Ik wordt altijd erg gelukkig wanneer ik een nieuw lingerie setje heb gekocht. Waarschijnlijk herkennen veel vrouwen zich hierin. Ik ken namelijk geen één vrouw die geen lach op de gezicht krijgt bij het zien van een mooie lingerie setje.  Maar waarom worden vrouwen eigenlijk gelukkig van mooie lingerie? Nou ik geef je 5 redenen:

1. Me, myself and I
Dit is dé belangrijkste reden van allemaal: Lingerie draag je voor jezelf. Dat is super belangrijk om te onthouden!

2. Het geeft je een sexy & zelfverzekerd gevoel
Wanneer ik een mooi setje aan trek geeft mij dit een zelfverzekerd gevoel. Ik vind dat lingerie de basis is van je outfit, wat jij draagt onder je outfit weet jij zelf (en waarschijnlijk je lover!). Ik merk dat wanneer ik een mooie combinatie aan heb mij heel erg blij maakt en dat het jurkje dan veel beter staat. Lingerie is een belangrijke basis voor een mooie outfit.

3. Lingerie als kleding dragen
Je kan spelen met lingerie in je outfit. Ik vind het altijd erg mooi om een body onder een blazer te dragen. Of een mooie bh onder een doorschijnend of kanten top. Lingerie mag best gezien worden, wanneer je dit op een nette en classy manier doet.

4. Figuur
Met een push up bh leg jij net even wat meer nadruk op je borsten, met een hoge taille broekje creëer je een mooi silhouet en wil je jouw billen mooi laten uitkomen? Dan heb je allerlei verschillende soorten broekjes waarmee je kan kijken wat voor jou het beste werkt. Ik ben fan van de hoge taille broekjes. Daar kan ik mooi mijn buikje in weg werken haha.

5. Cadeautje voor jezelf 
Als ik mezelf wil belonen met een leuk cadeautje vind ik het erg leuk om een setje te shoppen. Lingerie kan duur zijn en is niet iets wat je elke week koopt. Dus wanneer ik het koopt kan ik er ook echt van genieten! Dan gelijk mijn tip voor jou! LASCANA is een leuke webshop met een ontzettend uitgebreid lingerie assortiment. De keuze is reuze en je kunt er altijd wel slagen. Ik deel daarom graag mijn favorieten met jullie. 

 

Volg:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge