New in | Frends Headphone


Als ik de deur uit ga zijn er 3 items wat ik absoluut niet mag en kan vergeten, namelijk mijn portemonnee (duh), mobiel en oortjes. Als ik onderweg ben vind ik het heerlijk om muziek te luisteren. Ik kan me dan helemaal afsluiten van de wereld. Muziek is dus erg belangrijk voor mij en kan niet zo snel zonder zoals de meeste mensen denk ik.

Frends Layla
Normaal draag ik mijn earpods, want dat valt niet op en is makkelijk mee te nemen. Echter maak ik graag een uitzondering voor sommige koptelefoons en ik heb het dan specifiek over de Frends Layla koptelefoon. De design is echt geweldig en kan een prachtig accessoire zijn voor bij je outfit. Het is zelfs mogelijk om de caps te verwisselen, zodat het helemaal match met je outfit. Zoals ik al aangaf gebruik ik vaak oortjes, omdat het makkelijk mee te nemen is. Veel koptelefoons zijn groot waardoor het niet makkelijk op te bergen is. Vooral als je net als ik kleine tassen gebruikt. Frends heeft gelukkig aan de fashionable people gedacht, want de koptelefoon is namelijk opvouwbaar. Daarnaast zit er ook nog een super leuk opbergtasje bij.

GetLoud
Frends headphones zijn te koop bij www.getloud.nl, de webshop met het grootste assortiment headphones van de beste merken in Nederland. Bij GetLoud staat kwaliteit, stijl en karakter centraal. Door de ruime keuze en uitgebreide informatie vind je altijd een koptelefoon die precies past bij jouw stijl, wensen en gebruikersbehoeften. Tevens zijn de bezorg kosten gratis en heb je 14 dagen bedenktijd.

Kortingscode
Ik heb goed nieuws, want ik mag jullie 10% korting geven op alle Frends producten bij www.GetLoud.nl. Als je de kortingscode ‘WendyvanSoest‘ invult bij het afrekenen, wordt de korting automatisch verrekend. Je kunt de code gebruiken tot en met 30 november. 

Shop the look

JasZara, BroekTopshop, SchoenenSteve Madden*, Bag – Gucci, HeadphoneFrends via GetLoud*

Photo Credit – Sharon 

Volg:

9 Reacties

 1. 7 november 2017 / 15:13

  Dat rosé goud maakt het nog een mooi haarsieraad ook 😉

 2. 7 november 2017 / 15:53

  Wauw ziet er mooi uit! Ik vind het ook altijd fijn om me af te sluiten, zeker als ik met het ov reis.

 3. 7 november 2017 / 21:00

  ik heb echt mijn best gedaan, maar als ik ergens niet aan kan wennen, dan zijn het oordopjes…..sorry

 4. 7 november 2017 / 21:29

  Ik zou bijna spontaan muziek gaan luisteren op die manier! Ziet er namelijk erg leuk uit maar ik luister eigenlijk alleen muziek via de radio in de auto, verder eigenlijk nooit.

 5. 8 november 2017 / 12:14

  Die tas van jou, dat is echt een droom! Ik krijg last van mijn oren als ik van die oordopjes in heb. Ik gebruik ook altijd een koptelefoon en deze is echt super mooi!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge
Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /customers/e/2/8/wendyvansoest.com/httpd.www/wp-content/themes/pipdig-opulence/inc/functions/inc/functions/instagram.php on line 99

Looking for Something?